Počeo Festival piva u svim Konzumovim prodavnicama

14.07.2016. 10:55 / Izvor: Akta.ba
Počeo Festival piva u svim Konzumovim prodavnicama

Festival će obilježiti najbolji pivski  brendovi, promotivne cijene, degustacije i velika nagradna igra.

U Konzumovim prodavnicama širom BiH počinje senzacionalni Festival piva. Ljubitelji trećeg najpopularnijeg pića na svijetu, u periodu od 14.07 do 20.08. uživat će u  promociji i degustaciji najboljih pivskih brendova.

'"Ovaj mjesec u našim  prodajnim objektima bit će raj za pivoljubce. Tokom više od 35 dana festivala,  svim posjetiocima  pružit ćemo priliku da se upoznaju  sa više od 60  najfinijih vrsta piva, uživaju u pjenastim okusima i super se zabave, ali i da nagrade osvoje.  Pripremili smo i posebne promotivne cijene svih vrsta piva, koje kupcima garantiraju uštede pri kupovini. Zaista se  nadam se da ćemo zajedno uživati u velikom Festivalu piva u Konzumu", kazala je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Konzum BiH je za kupce osmislio i  veliku nagradnu igru ''U Konzumu pivo kupi i nagrade pokupi''. Svi koji ostvare kupovinu piva iznad 5 KM, od 18.7. do 16.08. mogu osvojiti vrijedne nagrade  poput putovanja za dvoje u Dubrovnik, adrenalinski rafting sa prijateljima, TV uređaje i  još mnogo darova''.

Više o nagradnoj igri, kao i drugim pogodnostima Festivala potražite na FB stranici Konzuma BiH, gdje vas očekuje pregršt zanimljivih i sadržaja o popularnom osvježavajućem napitku.

Osim zabave u Konzumovim prodavnicama, osvježenje uz čašu piva možete potražiti i na Konzum Sarajevu beer festivalu, koji se ove godine održava od 14. do 16. jula na parkingu dvorane Zetra. Tri vrela ljetna dana zabave, druženja uz odlične muzičke sadržaje i ukuse posebnih pivskih bendova učinit će ovo ljeto nezaboravnim

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza