Posjetite m:tel Facebook stranicu i naručite novog Galaxy nasljednika

02.03.2016. 08:17 / Izvor: Akta.ba
Posjetite m:tel Facebook stranicu i naručite novog Galaxy nasljednika

Za manje od jednog dana nakon svjetske premijere novi Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge možete da naručite putem m:tel facebook stranice

Za manje od jednog dana nakon svjetske premijere novi Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge možete da naručite putem m:tel facebook stranice, a ako budete u prvih 50 ljubitelja koji su naručili ovaj model na poklon dobijate Gear VR uređaj.

Naime, u nedjelju 21. februara 2016, uoči Svjetskog kongresa mobilne tehnologije koji se ove godine održava od 22. do 25. februara u Barseloni, Samsung je predstavio svoj novi Galaxy model.

Nove modele Samsung Galaxy porodice odlikuju i dalje ekskluzivni dizajn, inovativna kombinacija vrhunskih materijala, a od sada tu su Dual Pixel unaprijeđena kamera koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja, još snažnija baterija i povratak micro SD porta. Pored toga Samsung je svoje nove modele zaštitio i od vode i prašine bez žrtvovanja  prefinjenog dizajna, a ljubiteljima igrica omogućio igranje uz najsavremeniju grafiku i znatna poboljšanja hardvera i softvera.

Ne čekajte već naručite na vrijeme svoj Galaxy S7 model, odaberite da li više volite zakrivljeni  5.5 inčni "edge" ekran ili "obični" od 5.1 inča, a ukoliko ugovor potpišete do 05. marta 2016. godine na poklon dobijate Gear VR uređaj, tj. vizir za virtuelnu stvarnost.

Iz m:tel-a vam preporučuju i Moj Mix VIP tarifu uz koju jedan od ova dva sjajna modela možete imati po simboličnoj cijeni od 1 KM.

Prijava za narudžbu nije obavezujuća i važi do poziva za potvrdu kupovine od strane kompanije m:tel.

Poziv za potvrdu kupovine ćete dobiti najkasnije do 05.03.2016.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite web stranicu www.mtel.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza