Recite zbogom čekanju u redovima uz najnoviju m:tel aplikaciju

18.02.2016. 15:08 / Izvor: Akta.ba
Recite zbogom čekanju u redovima uz najnoviju m:tel aplikaciju

U tome će vam pomoći besplatna aplikacija m:pay za pametne uređaje, uz pomoć koje ćete račune za m:tel usluge plaćati brzo, sigurno i jednostavno.

Konačno je došlo vrijeme da se oprostite od dugih čekanja u još dužim redovima i da oslobodite džepove od raznih priznanica. U tome će vam pomoći besplatna aplikacija m:pay za pametne uređaje, uz pomoć koje ćete račune za m:tel usluge plaćati brzo, sigurno i jednostavno. Najbolje od svega je to što ovo možete učiniti sa bilo koje lokacije pomoću svog smartfona ili tableta.

Sve što je potrebno za korišćenje m:pay aplikacije je: da imate račun u Novoj banci*u kojoj ćete podnijeti zahtjev za dobijanje aktivacionog i korisničkog koda, da preuzmete aplikaciju za Android ili iOS uređaj i na kraju, da pokrenete preuzetu aplikaciju.

Opcije aplikacije m:pay vam omogućavaju da platite svoje račune ali i račune drugih koji nisu u prilici da koriste ovu uslugu. Jedini uslov za to je da imate ispravan poziv na broj njihovih računa.

Pored plaćanja računa za telekomunikacione usluge, aplikacija m:pay daje vam mogućnost da dopunite bilo koji Frend (prepaid) račun. Ono što je potrebno za ovu opciju jeste da ukucate Frend broj i odaberete iznos sa kojim želite da ga dopunite.

Uz sve ove pobrojane pogodnosti, m:pay aplikacija će vam brzo prikazati i istoriju svih plaćenih računa, transakcija i dopuna, a ovi podaci će vam stalno biti dostupni na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

Zaboravite na dugo čekanje u redovima i pune džepove priznanica, preuzmite svoj m:pay odmah.

Detaljnije informacije i adrese za preuzimanje m:pay aplikacije potražite na www.mtel.ba/mpay ili pozovite korisnički centar 066 10 10 10.

* Usluga je  trenutno moguća za dopunu Frend računa i plaćanje m:tel usluga za korisnike koji imaju otvoren  račun u Novoj banci AD Banja Luka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza