Revitalizirajte i ojačajte svoj imunitet u Wellness centru Reumal

14.02.2017. 08:19 / Izvor: Akta.ba
Revitalizirajte i ojačajte svoj imunitet u Wellness centru Reumal

Potrebno vam je samo 2 sata da se revitalizirate i ojačate svoj imunitet. Šta još čekate?

Potrebno vam je samo 2 sata da se revitalizirate i ojačate svoj imunitet. Šta još čekate?

Wellness centar Reumal iz ponude izdvaja poseban paket "Paket zdravlja" u trajanju od 2 h a obuhvata parnu saunu od 45 minuta, klasičnu parcijalnu masažu od 30 minuta i obloge od termalnog blata 20 minuta.

Parna sauna

Parna sauna je čisto osvježenje u odnosu na suhu saunu. Temperatura u parnoj sauni je između 40-50*C i vlažnost zraka (vlaga) 80-100%. Neka vas ne iznenade oblaci pare i zamamni mirisi koji vladaju unutra. Svakako se treba istuširati prije ulaska i umotati obavezno u pamuk. Na početku boravka koža će vam lagano porositi i tada počinje proces čišćenja. Koža će vam biti jako zahvalna sa tretmanom u parnoj sauni i pilingom od morske soli. Kada koža izbaci znojenjem nečistoću i otrovne tvari iz tijela osjećate lagani umor, ali nakon malog odmora u vodoravnom položaju u relax zoni sve se vraća u normalu i osjećaj laganih ramena će zadovoljiti sve apetite.

Parcijalna masaža

Parcijalna masaža je masaža pojedinih dijelova tijela, npr. leđa, ruke, noge, trbuh, glava. Izvodi se na zahtjev klijenta koji želi da mu se masira određeni dio tijela i traje 30 min.

Obloge od termalnog blata

Termalno blato je prirodno ljekovito sredstvo i nepresušiv izvor zdravlja i energije. Termalno blato je posebno blagonaklono za regeneraciju kože i anticelulitne terapije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza