Rezervišite Huawei P9: Uređaj revolucionarne kamere i izuzetnih performansi

03.05.2016. 12:42 / Izvor: Akta.ba
Rezervišite Huawei P9: Uređaj revolucionarne kamere i izuzetnih performansi

Korisnici kompanije m:tel, i oni koji to namjeravaju da postanu, imaju priliku da među prvima rezervišu najnoviji model pametnog telefona kompanije Huawei - pametni telefon P9.

Korisnici kompanije m:tel, i oni koji to namjeravaju da postanu, imaju priliku da među prvima rezervišu najnoviji model pametnog telefona kompanije Huawei - pametni telefon P9. Ovaj model možete rezervisati već od 3. maja putem zvanične m:tel Facebook stranice na adresi facebook.com/mtelbih, a Huawei P9 može biti vaš već po cijeni od 1 KM uz tarifu Moj Mix VIP.

Ovaj "flagship" uređaj je donio novu malu revoluciju na tržištu mobilne telefonije. P9 je telefon vrhunskih performansi i prepoznatljivog Huawei kvaliteta i dizajna, a ovaj model je dodatnu pažnju privukao jedinstvenim mogućnostima fotografisanja.

Ljubitelji fotografije će uživati u ovom modelu jer zahvaljujući navedenoj inovaciji, glavna kamera od 12 MP je u stanju da apsorbuje mnogo više svjetlosti i postigne izuzetan stepen kvaliteta fotografije, čak i pri vrlo lošem osvjetljenju, čineći da vaše fotografije izgledaju kao da su načinjene profesionalnim foto-aparatom.

Prednja kamera Huawei P9 telefona ima rezoluciju od 8 MP, kao i visokokvalitetni FHD displej dijagonale 5,2 inča. Ovaj uređaj ima osmojezgarni procesor Kirin 955, sa po četiri jezgra radnog takta 2,5 GHz i 1,8 GHz, tako da ova hardverska postavka sa lakoćom pokreće najnoviju, šestu verziju operativnog sistema Android.

Kada je riječ o dizajnu Huawei P9 je dostojan nasljednik svojih prethodnika iz ove serije telefona, jer su od njih preuzete osnovne elegantne linije i dokazana funkcionalna rješenja koja su dodatno unaprijeđena i usavršena.

Prvih 50 kupaca Huawei P9 modela na poklon dobija visokokvalitetne JBL slušalice, a narednih 50 kupaca na poklon će dobiti odličnu Powerbank prenosnu bateriju.

Više detalja o rezervaciji, te ostalim ponudama kompanije m:tel potražite na zvaničnoj Facebook stranici kompanije, na adresi facebook.com/mtelbih, na web stranici www.mtel.ba ili besplatno pozovite korisnički servis na 066 10 10 10.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza