Sredstva za čišćenje Max Clean - Maksimalno čisto

10.04.2015. 12:53 / Izvor: eKapija.ba
Sredstva za čišćenje Max Clean - Maksimalno čisto

Max Clean deterdženti imaju snažno višestruko djelovanje i u isto vrijeme rastvaraju nečistoće, emulgiraju ih i dezinfikuju posuđe.

Max Clean - deterdženti za pranje posuđa

Kako bismo svakodnevno pranje suđa učinili što lakšim i jednostavnijim, ali i ugodnijim za kožu vaših ruku Dukat d.o.o. Banja Luka proizveo je Max Clean, deterdžent za posuđe. Max Clean deterdženti imaju snažno  višestruko djelovanje i u isto vrijeme rastvaraju nečistoće, emulgiraju ih i dezinfikuju posuđe. Posebna prednost Max Clean-a su površinski aktivne materije koje omogućavaju uspiješno pranje posuđa čak i u hladnoj vodi.  A da bi svemu tome i vaše ruke blistale i ostale  meke i nježne, dodali su Max Clean-u sastojke koji blago djeluju na kožu vaših ruku.

Max Clean deterdžent za suđe dolazi u pakovanju od 1000ml i 500ml sa brižno odabranim mirisima ali i kao antibakterijski deterdžent i balzam deterdžent.

Izaberite i vi svog omiljenog partnera za čisto posuđe.

Sredstvo za staklo

U borbi protiv nečistoća na staklenim površinama  vaš najbolji prijatelj postaće Max Clean - Sredstvo za Staklo. Pakovani u "ready-to-use" sprej formi omogućiće vam laku upotrebu I brže čišćenje. Mi vam nudimo dugotrajnije rješenje za čisto staklo jer naš Max Clean staklo sadrži antistatik koji ne dozvoljava prašini da se vrati

Sredstva za ćišćenje

Max Clean kupatilo će sigurno pobjediti u borbi protiv vodenog kamenca i rđe, dok će se Max Clean Multi oprostiti sa otiscima prstiju i prašinom sa različitih površina u vašem domaćinstvu. Max Clean kuhinja će vas svakodnevno pratiti i dezinfikovati  sve vodooperive površina u vašoj kuhinji. A da bi i najteže prljavštine rekle zbogom vašem domu tu je Max Clean Grill. Probajte ih sve i provjerite da li su dorasli zadatku apsolutne čistoće.

Tečni abraziv

Kremasta abrazivna sredstva namjenjena za temeljito odstranjivanje tvrdokornih nečistoća sa različitih površina  u domaćinstvu. Efikasno uklanja sve vrste zaprljanja  u kuhinji i kupatilu kao što su npr. masnoća, naslage kamenca I ostatke sapuna. Efikasan je u čišćenju štednjaka, sudopera, keramičkih pločica , kada, umivaonika. Lako se ispere a iza sebe ostavlja samo čistoću, besprijekoran sjaj i ugodan miris.

Univerzalno sredstvo

Max Clean - za podove i sve perive površine je sredstvo za svakodnevno čišćenje svih vrsta čvrstih podnih površina a pogodan je i za sve druge vodooperive površine. Efikasno i brzo uklanja prljavštinu, ne ostavlja tragove a oprane površine ostavlja blistavo čiste I sjajne. Iza sebe ostavlja dugotrajan osvježavajući miris. Osim toga proizvod pruža i dodatne prednosti kao što su jednostavno i lako čišćenje različitih podnih površina, podove ostavlja čiste i sjajne bez tragova, spriječava prijanjanje prašine na površine čime olakšava ponovno čišćenje. Oprane površine nije potrebno ispirati.

Sredstvo za drvo

Max Clean Drvo je sredstvo za svakodnevno čišćenje i njegu svih perivih drvenih površina u domaćinstvu: drvenih podova, okvira, vrata, namještaja i kuhinjskih elemenata. Efikasno uklanja prljavštinu, ne ostavlja tragove, a drvene površine ostaju blistavo čiste I njegovane. Specijalni dodaci sprečavaju ponovno nakupljanje prašine I nečistoća, čime se olakšava ponovno čišćenje. Iza sebe ostavlja ugodan osvježavajući miris.

WC gel

Za čišćenje, skidanje kamenca i dezinfekciju na bazi organske kiseline u formi gela je veoma efikasno sredstvo za odstranjivanje kamenca u WC školjci. Njegova snažna formula veoma je efikasna u borbi protiv kamenca i uništavanja bakterija. Njegova ˝GEL˝ forma omogućava da proizvod prijanja okomito na površinama koje se čiste te dopušta da ugrađeni aktivni sastojci djeluju 100% . Djelotvornost proizvoda je još snažnija obzirom da se na najprljavije oblasi primjenjuje direktno u koncentrovanom obliku te se postižu najefikasniji rezultati čišćenja.

Max Clean Velerikina

Namjena: Za izbjeljivanje, pranje i dezinfekciju. vrlo efikasno sredstvo za pranje,čišćenje i dezinfekciju predmeta i površina i izbjeljivanje rublja. Sigurnosni čep za djecu.

Sredstvo za odvode

Namjena: Za deblokiranje i čišćenje odvodnih cijevi u kupatilu i kuhinji Zahvaljujući novoj formuli u obliku gustog gela prodire kroz odvode do samog začepljenja u koncentrovanom stanju bez razrijeđivanja te omogućava direktan kontakt gela sa začepljenjem čime doprinosi efikasnijem djelovanju i prodiranju kroz slojeve začepljenja, razgrađuje sva začepljenja čisteći cijevi i odvode. Snažna formula uništava bakterije i prodire duboko u cijevi uklanjajući čak i najtvrdokornija začepljenja. Potrebno je samo 15 minuta za uklanjanje začepljenja. Uklanja ostatke koji uzrokuju stvaranje začepljenja. U kuhinjskim odvodima to su najčešće ostaci voća i povrća, ulja i masti a začepljenja u kupaonici kosa, sapun Itd..

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza