Takmičarski vikend na Jahorini

24.02.2017. 10:31 / Izvor: Akta.ba
Takmičarski vikend na Jahorini

Na Jahorini će u nedjelju, 26.02.2017. godine, biti održan Red Bull Home Run, masovno spuštanje skijaša i bordera niz planinu.

U subotu i nedjelju 25. i 26. februara 2017. godine na Jahorini će biti održano međunarodno takmičenje za muskarce i žene u alpskim disciplinama FIS KUP "Jahorina 2017".Otvoreno prvenstvo BiH u disciplinama slalom i veleslalom će biti održano na stazi Prača.

Na Jahorini će u nedjelju, 26.02.2017. godine, biti održan Red Bull Home Run, masovno spuštanje skijaša i bordera niz planinu. Ovaj sportsko-zabavni događaj se na Jahorini dešava četvrti put i već je postao sinonim za dobru zabavu kako samih učesnika tako i svih ostalih posjetilaca.Oni koji žele učestvovati trebaju se na dan trke do 14 sati registrovati u Red Bull šatoru.

Olimpijski centar Jahorina  i ove godine predstavlja svoju turističku ponudu zajedno sa Turističkom organizacijom Republike Srpske na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će trajati do 26. februara. U fokusu promocije je Olimpijska planina Jahorina i mogućnosti koje ona nudi tokom ljetne sezone sa naglaskom na Međunarodni fudbalski kamp Crvene Zvezde. Ovaj kamp će i ovog ljeta po deveti put dovesti mnogo turista i mladih sportista na Jahorinu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza