Vanja Đurić ponosna vlasnica stana u Banjoj Luci

24.01.2017. 10:18 / Izvor: Akta.ba
Vanja Đurić ponosna vlasnica stana u Banjoj Luci

Najvrijednija nagrada je stan u Banjoj Luci u vrijednosti od 106.000 KM čija je ponosna vlasnica Vanja Đurić, koja nije krila svoje oduševljenje.

Predstavnici Konzuma BiH uručili su u Banjoj Luci 131 nagradu svojim vjernim kupcima pod okriljem nagradne igre ”Ostvari san, osvoji stan”, u kojoj su mogli učestvovati svi kupci u period od 1.12. do 30.12.2016.

"Konzum BiH je ponosan što ima vjerne i odane kupce i trudimo se svakodnevno opravdati ukazano poverenje.Drago mi je što je smo bili u prilici organizirati nagradnu igru sa 131 izuzetno vrijednom nagradom. Izmamili smo osmijehe na lica sretnih dobitnika, a najsretnijoj od njih  ostvarili smo san, da ima vlastiti stan", poručio je Miroslav Kokot, direktor maloprodaje Konzuma za regiju Banja Luka. 

Konzumovi kupci osvojili su 100 poklon kupovina,10 Apple iPhone 7 32GB Black, 20 vikend putovanja za dvije osobe u hotelu Mona Zlatibor. Najvrijednija nagrada je stan u Banjoj Luci u vrijednosti od 106.000 KM čija je ponosna vlasnica Vanja Đurić, koja nije krila svoje oduševljenje.

"Presretna sam! Iskreno, nisam mogla da vjerujem kada su me nazvali I kazali da sam osvojila stan. Muž je obavio kupovinu, a ja sam samo ispunila nagradni listić na svoje ime,"  rekla je Đurić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza