Veselko Drežnjak i Jelena Malešić osvojili Golfa 7

15.08.2015. 18:08 / Izvor: Akta.ba

Izvučena imena dobitnika Konzumove nagradne igre "Nagrađujemo vašu vjernost". U trećem valu nagradne igre pristiglo je više od 500.000 kupona.

Treći val nagradne igre „Nagrađujemo vašu vjernost“, koju je Konzum organizovao u povodu obilježavanja deset godina uspješnog poslovanja u BiH, okončan je javnim izvlačenjem sretnih dobitnika ispred Super Konzum prodavnica u Mostaru i Banjoj Luci.

"Sretna sam da smo u prilici usrećiti naše kupce vrijednim nagradama i na taj način im zahvalimo za vjernost proteklih deset godina. Tri uspješno realizirana vala nagradne igre su iza nas i svjedoče fantastičnom odzivu kupaca. Uskoro počinje i četvrti, s istim nagradnim fondom, stoga ću pozvati sve naše kupce da učestvuju u nagradnoj igri jer mogu postati dobitnici vrijednih nagrada među kojima su i dva automobila Golf 7", kazala je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U trećem valu nagradne igre pristiglo je više od 500.000 kupona. Sretni dobitnici automobila Golfa 7 su Veselko Drežnjak iz Mostara i Jelena Malešić sa Pala. Sretni dobitnici putovanja u Makarsku za dvije osobe su Zoran Pandža i Ljiljana Parađin.

Samsung Galaxy S5 telefone osvojili su Alma Ahmić i Nevenka Pelemiš, a tablete Lenovo Marinko Primorac i Ivana Čutura, dok će u poklon kupovini u vrijednosti od po 100 KM u Konzumovim prodavnicama uživati Jasmina Ibrahimbegović i Mara Drežnjak.

Javna izvlačenja imena sretnih dobitnika u Mostaru i Banjoj Luci protekla su u fanstastičnoj atmosferi. Bilo je treme, napetosti ali i uzbuđenja. U nagradnoj igri imali su priliku sudjelovati svi Konzumovi kupci koji su u periodu trajanja trećeg vala nagradne igre nakon obavljene kupovine u Konzumu sakupili 10 naljepnica i popunili nagradni kupon.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza