Alma Ras ustupa franšizu zainteresiranim fizičkim i pravnim licima

05.06.2017. 08:52 / Izvor: Akta.ba

Želite biti dio uspješne priče koja traje već devetnaest godina? Zaljubljenik ste u atraktivne modne komadiće? Entuzijastični ste i ambiciozni?

Lider na bh. tržištu u proizvodnji i prodaji finog rublja i spavaćeg programa kompanija Alma Ras upitila je poziv zainteresovanim fizičkim i pravnim licima za ustupanje franšize.

Kako navode iz ove kompanije, sistem podrazumijeva organizaciju i koncept maloprodajne trgovine – butika sa širokim asortimanom brendova Alma Ras i Manners. Originalne i vlastite sezonske kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima, uz basic i stalni program, te asortiman odabranih dobavljača asesoara, zadovoljavaju dobnu skupinu od 18-55 godina.

"Primaoci franšize uživaju potpunu podršku kompanije, timova sa višegodišnjim iskustvom, u svakom pogledu i svakoj fazi poslovanja", poručuju iz kompanije Alma Ras.

Osnovni uslovi i zahtjevi koje primalac frašize treba zadovoljiti su finansijska stabilnost i likvidnost, mogućnost zakupa ili prostor u vlasništvu površine 40-80m2 sa izlogom od oko 5-10m2 pripadajuće površine, lokacije u užoj gradskoj jezgri ili frekventnom dijelu grada, centralne gradske shopping ulice i šetališta, shopping centri.

Krajnji rok za prijavu je 31.08.2017.

Više detalja o načinu prijave na franšizni sistem poslovanja potražite OVDJE.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti