Authority Partners: Razvoj softvera i arhitekture

22.06.2017. 08:57 / Izvor: Akta.ba
Authority Partners: Razvoj softvera i arhitekture

U API-ju ulažu u vaš uspjeh. Zato su partneri sa vama na duže staze, osiguravajući da njihovi konsultanti razumiju i zadatak i viziju i motivaciju.

U međusobno povezanom, brzom, 24-satnom poslovnom okruženju, učinkovita izgradnja i održavanje visokih performansi, informacijski sistemi visoke dostupnosti presudni su za vaš uspjeh. Bilo da gradite i održavate informacijske sisteme, testirate i implementirate prilagođene aplikacije za automatizirane poslovne procese ili razvijate intuitivna interfejse koja povezuju podatke u različitim informacijskim sistemima, misija Authority Partners-a je stvoriti tehnološka rješenja koja vašu tvrtku čine agilnijom, produktivnijom i učinkovitijom.

U API-ju ulažu u vaš uspjeh. Zato su partneri sa vama na duže staze, osiguravajući da njihovi konsultanti razumiju ne samo zadatak, već i vašu viziju i motivaciju. Obrađujući dugoročne odnose, konsultanti održavaju osjećaj kontinuiteta prema vašim potrebama, izgradnji učinkovitosti, smanjenju rampiranja i smanjenju troškova za buduće projekte i prilagodbu.

API ima dugogodišnje iskustvo u više djelatnosti, uključujući finansijske usluge, zdravstvenu zaštitu, nekretnine, odgovor na katastrofe, farmaceutske proizvode i telekomunikacije. Specijalizirani su i za Microsoftov sustav tehnologije za poduzeća, kao i za sve popularne mobilne platforme, omogućujući prilagođenu skupinu rješenja za sve izazove, velike ili male.

Za klijente koji žele jednostavno povećati svoj razvojni kapacitet, API pruža izvanredan skup talenata kroz globalne usluge na licu mjesta / offsite IT osoblja. API konsultanti imaju zrelost i iskustvo kako bi se bez napora udružili s vašim internim timovima kroz različite zadatke i primijenili njihovu strast i znanje kako biste besprijekorno izvršili vašu viziju.

Bez obzira na to da li radi na ili van lokacije, API poseduje i lokalne i globalne resurse kako bi izgradio sve što možete sanjati. Na raspolaganju su za 24 sata, izvanredni konsultanti su upoznati sa svakim nivoom vašeg poslovanja, od sjedišta do server sobe, osiguravajući da API rješenja funkcionišu vertikalno i bočno kroz preduzeće. Rezultat je agilni pristup prilagođenim rešenjima koja povećavaju lojalnost kupaca, povećavaju efikasnost i transformišu vaše poslovanje.

Enterprise software

Kako se zahtjevi povećavaju i proširuju na čitav niz federalnih sistema, tako je potrebna i tačnost i izvedba na nivou firme. API konsultanti imaju veliko iskustvo u izgradnji visokih performansi sistema s velikim brojevima transakcija i veličinama baze podataka. Štoviše, API je certificiran prema ISO 9001 i djeluje u okruženju sukladnom procesu, osiguravajući da rješenja zadovoljavaju potrebne standarde i propise.

Osnovan na kulturi suradnje, API partneri s vama precizno procjenjuju vaše potrebe i učinkovito i produktivno nude rješenje za najsloženije i najizloženije izazove. API konzultanti ističu se pri osiguravanju aplikacija i podataka firme te osiguravaju da su dostupni tijekom cijelog dana. To uključuje stručnost u izgradnji okruženja za nulte stanke, implementirana kroz geografski distribuirane web-lokacije za oporavak od katastrofe i javne / privatne sisteme distribuirane u oblaku.

Cloud Computing

Premještanje IT infrastrukture u oblak smanjuje troškove i povećava fleksibilnost i učinkovitost. U API-u, koriste odnose sa Microsoftom i Amazonom koji im pružaju pomoć u brzom i uspješnom pomeranju migracije u oblaku. Konzultanti su spremni identificirati imovinu i prilike za migraciju u oblaku i vješto stvoriti hibridna rješenja koja pregovaraju vaše interne podatkovne centre s podacima u oblaku. Uz vodstvo stručnih timova možete očekivati ​​povećanje učinkovitog upravljanja automatiziranim IT zadacima i procesima te fleksibilnost za održavanje glatkih sustava.

Mobilni

API vam omogućuje proširivanje dosega poduzeća na mobilne i tabletne uređaje te neprimjetne integracije vaših poslovnih sustava i aplikacija. API konzultanti, koji imaju iskustva s mobilnim razvojem, će raditi na vašoj strani kako bi stručno procijenili vaše potrebe i preporučili najbolje rješenje. Implementacija uključuje i domaće i hibridne mobilne aplikacije, kao i odgovarajuće metode dizajna.

API je sposoban za razvoj aplikacija za cijeli niz mobilnih platformi, uključujući Microsoft Windows Phone, Google Android, Apple iOS i Samsung Smart TV. Sa godinama iskustva u raznim industrijama i tehnologijama, API  konzultanti proizvode besprijekornu mobilnu integraciju koja povećava učinkovitost, produktivnost i vašu dno crta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti