Bingo novosti sad pratite preko android aplikacije

23.01.2016. 08:40 / Izvor: Akta.ba
Bingo novosti sad pratite preko android aplikacije

Bingo d.o.o. export import Tuzla svakodnevno nastoji da svojim potrošaćima olakša kupovinu i predstavi svoje proizvode i usluge.

Bingo d.o.o. export import Tuzla svakodnevno nastoji da svojim potrošaćima olakša kupovinu i predstavi svoje proizvode i usluge. Od sada na najlakši način možete da pratite sve novosti ove kompanije preko nove android aplikacije koju je plasirala ova kompanije.

Bingo d.o.o. je firma za trgovinu na malo osnovana 1993.godine u Tuzli. Za 20 godina postojanja, izgradili su mrežu trgovina širom Bosne i Hercegovina koja do danas broji više od 160 poslovnih jedinica. Prilikom posjete tržnim centrima kupci se mogu uvjeriti u raznovrsnu ponudu na menijima njihovih restorana, koji imaju najniže cijene u regiji.

Kupovina u Bingu je pravo zadovoljstvo za sve Bosance i Hercegovce zbog velike zastupljenosti domaćih proizvoda na  policama (preko 70% u nekim kategorijama). Osim kvaliteta usluga i širokog asortimana , svojim vjernim kupcima nude najniže cijene koje već godinama opravdavaju slogan "Bingo, kralj dobrih cijena". Iz ponude izdvajaju široki asortiman prehrane, hemije, kozmetike, konfekcije, kućnih potrepština, te najbolje opremljene baby centre.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti