cargo-partneru Sarajevo dodijeljeno priznanje Cargo Agent of the Year 2016

18.09.2017. 09:16 / Izvor: Akta.ba
cargo-partneru Sarajevo dodijeljeno priznanje Cargo Agent of the Year 2016

​Aviokompanija flydubai, sestrinska kompanija Emirates Airline, dodijelila je cargo-partneru Sarajevo priznanje CARGO AGENT OF THE YEAR 2016.

Aviokompanija flydubai, sestrinska kompanija Emirates Airline, dodijelila je cargo-partneru Sarajevo priznanje CARGO AGENT OF THE YEAR 2016.

Ovim priznanjem, cargo-partner Sarajevo nagrađen je za izvanrednu saradnju te za predanost pružanju najboljih usluga u vezi sa avionskim transportom robe, korisnicima flydubai-ja širom svijeta, saopćeno je iz kompanije.

cargo-partner je kompanija srednjeg obima u privatnom vlasništvu, koja se bavi pružanjem usluga u logistici, sa posebnom stručnošću u avionskom i pomorskom transportu robe te informacijskim tehnologijama. Kao integrirani logistički partner, razvija veliki broj rješenja koja, zahvaljujuci IT-podržanom transportnom lancu i optimiziranom menadžmentu nabave i prodaje, svojim klijentima omogućava konkurentne prednosti. Kompanija je osnovana prije više od 30 godina. U 2016. godini je sa 2588 uposlenika ostvarila promet od 555 miliona eura.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti