Dani otvorenih vrata u STARline-u!

22.02.2017. 08:37 / Izvor: Akta.ba
Dani otvorenih vrata u STARline-u!

Od 22. do 26. februara STARline poziva sve zainteresovane da posjete Mercedes-Benz salon u periodu od 09 do 18 sati, testiraju zvijezde...

 

Kompanija STARline d.o.o. ovlašteni Mercedes-Benz partner za Bosnu i Hercegovinu je krajem prošle godine svim ljubiteljima trokrake zvijezde obećala pristupačniju i širu ponudu. Na opću radost svih fanova Mercedes-Benz vozila, STARline je održao svoje obećanje i pripremio dane otvorenih vrata u svom salonu sa nevjerovatnom ponudom lagerskih vozila. Od 22. do 26. februara STARline poziva sve zainteresovane da posjete Mercedes-Benz salon u periodu od 09 do 18 sati, na adresi Muje Šejte 7, Vogošća, testiraju zvijezde i ostvare posebne pogodnosti prilikom kupovine. Iz STARline-a poručuju da ovom kampanjom žele ukazati na jačanje Mercedes-Benz brenda na području Bosne i Hercegovine, te da su zvijezde doista na dohvat ruke.

Prema zadnjim izvještajima svjetskih agencija za praćenje automobilske industrije, Mercedes je nadmašio rivale u segmentu prodaje luksuznih automobila, zauzevši tron na svjetskom tržištu. Domaćinski tim STARline-a je izjavio: "Pozivamo sve zainteresovane da posjete naš salon, testiraju vozila i kroče u klub vječne Zvijezde".

Kompletnu ponudu vozila možete pogledati OVDJE.

STARline nudi sveobuhvatnu prodajnu i servisnu uslugu za Mercedes-Benz putnička vozila, transportere, kamione i autobuse. Vlasnicima vozila sa trokrakom zvijezdom na raspolaganju je servisni tim, koji čine profesionalci s dugogodišnjim iskustvom, certificirani i obučeni od strane Daimlera. Također, u STARline-u možete izvršiti narudžbu i ugradnju originalnih Mercedes-Benz rezervnih dijelova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti