Euro Roal ide u osvajanje regionalnog tržišta u prodaji PVC profila

10.02.2017. 09:19 / Izvor: Akta.ba
Euro Roal ide u osvajanje regionalnog tržišta u prodaji PVC profila

U 2017. godini Euro Roal planira i otvaranje novih radnih mjesta, tako da će već u martu iskazati potrebu za 4-5 novih radnika.

Kompanija Euro Roal d.o.o Doboj Jug nakon što je prošlu godinu, završila sa većim rastom i dobiti od 45 posto nastavlja dobru priču i u ovoj godini. U planu je proširenje dva skladišna prostora u Sarajevu i jednog u Cazinu, kazao je za poslovni portal Akta.ba Admir Djedović, direktor kompanije Euro Roal.

Kaže cilj je osvojiti regionalno tržište (Srbija, Crna Gora i Hrvatska) u prodaji PVC profila,  te je stoga nedavno kompanija Hifa Oil izvršila akviziciju njemačke firme LB.Profile GmbH.

Euro Roal se priprema za učešće na Sajmu u Beogradu i Zagrebu, kao i Njemačkoj ( Nurnbergu) gdje će se predstaviti nova firma LB.Profile GmbH.

U 2017. godini Euro Roal planira i otvaranje novih radnih mjesta, tako da će već u martu iskazati potrebu za 4-5 novih radnika.

Inače, kompanija Euro-Roal d.o.o. je osnovana krajem 2010. godine, sa sjedištem i skladištem u Matuzićima, općina Doboj-Jug. Euro-Roal Doboj Jug na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznatljiva je kao jedan od vodećih distributera aluminijskih profila, nehrđajućim čelicima-inoxom i građevinskim okovima.. Zastupnici su renomiranog svjetskog dobavljača Alumil i njihovih sistema, svi ostali dobavljači u Alu i Inox profilima su dobavljači iz Europske Unije sa kojima imaju potpisano zastupnisštvo za daljnu distribuciju u BIH, cilj je kako kažu tržištu ponuditi kvalitetnu robu za krajnje potrošače kao i brzu i kvalitetnu uslugu.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti