Godina velikih ulaganja Konzuma BiH u prodajne objekte

23.07.2016. 13:27 / Izvor: Akta.ba
Godina velikih ulaganja Konzuma BiH u prodajne objekte

Reootvorenje Konzumove prodavnice u Grand centru na Ilidži upriličeno je danas, a u narednom periodu planirano je još nekoliko  reotvorenja prodavnica širom BiH, koja će kupcima omogućiti veći izbor, najbolji omjer kvalitete i cijena, te pregledniju i ugodniju kupovinu

Reootvorenje Konzumove prodavnice u Grand centru na Ilidži upriličeno je danas, a u narednom periodu planirano je još nekoliko  reotvorenja prodavnica širom BiH, koja će kupcima omogućiti veći izbor, najbolji omjer kvalitete i cijena, te pregledniju i ugodniju kupovinu.

''Preuređenjem naših prodavnica uvode se noviteti za kupce koji im omogućuju  iskustvo moderne kupovine uz bogat dodatni sadržaj i asortiman. Do kraja godine planirano je reotvorenje 15 prodavnica, te otvorenje nekoliko novih,  kako bi našim kupcima  obezbijedili najvišu razinu ponude i usluge u segmentu maloprodaje'', istakao je Haris Omeragić, direktor maloprodaje Konzuma BiH.

Konzum BiH na Ilidži kupcima je pripremio i novu liniju proizvoda inspirisanu  turskom i arapskom kuhinjom koja će posebno oduševiti sve oni koji uživaju u okusima i aromama s Bliskog istoka.

''Naša prodavnica sada je mnogo ljepša, preglednija, te nudi više od 2500 novih artikala. Iz naše pekare svakodnevno ćemo kupcima servirati više od 20  vrsta svježeg i mirisnog peciva, a proširena ponuda odnosi se na voće i povrće, gastro, mliječne proizvode, proizvode za kućnu i ličnu higijenu,'' kazao je Eldin Tajić, voditelj prodavnice Konzum BiH na Ilidži.

Konzum BiH vas poziva i na reotvorenje uljepšanog Konzuma u trgovačkom centru Alta u Sarajevu, čija će vrata biti otvorena 30. jula, uz izvrsnu ponudu svježeg domaćeg voća i povrća iz srca Semberije, te dopunjen asortiman iz odjela delikatesa.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti