IGM-u priznanje za kolekciju sigurnosnih vrata na ovogodišnjem ZEPS-u

06.10.2016. 10:20 / Izvor: Akta.ba
IGM-u priznanje za kolekciju sigurnosnih vrata na ovogodišnjem ZEPS-u
OTVORI GALERIJU

Radi o jako kvalitetnim vratima čije karakteristike garantuju atesti i zahtjevi važećih standarda i propisa.

Industrija građevinskog materijala IGM Visoko posluje kao društvo ograničene odgovornosti. Posjeduje stogodišnju tradiciju u prozvodnji ciglarskih proizvoda, stečeno iskustvo i prepoznatljivi kvalitet primjenili su i na ostale glavne djelatnosti: proizvodnju EPS izolacije (stiropor op.a), proizvodnju AL-PVC stolarije, pogon za preradu i obradu drveta, prodajne centre i moderni tržni centar svih roba za gradnju, opremanje, uređenje doma i stanogradnju.

Ova kompanija kao učesnik ovogodišnjeg  23.Generalnog bh sajma ZEPS, dobitnik je priznanja za kolekciju proizvoda sigurnosnih vrata.

 "Iako smo ovaj inače najmlađi segment našeg poslovanja započeli još prije dvije godine i već tada se tržištu predstavili sa osnovnom verzijom protuprovalnih vrata, ovo priznanje zapravo nas je sada i formalno svrstalo u red ozbiljnih proizvođača nekoliko vrsta sigurnosnih vrata. Usudio bih se kazati da smo proizvođač koji tržištu nudi najkompletniji asortiman visoko kvalitetnih sigurnosnih vrata. Konkretno, na sajmu smo predstavili čak 8 vrsta sigurnosnih vrata: Standardna i osnovna protuprovalna vrata, Delux protuprovalna vrata sa poboljšanom finom obradom i elegantnim rješenjima, Kombinovana sigurnosna vrata koja su zapravo vrata 2 u 1 (protuprovalna i protupožarna), Puna protupožarna vrata EI90, Poluostakljena protupožarna vrata EW60, Ostakljena protupožarna vrata EI90, Haustorska ulazna vrata s elektroprihvatnikom i konačno, Neprobojna protuprovalno protupožarna kao vrata koja nude zaštitu od provale, požara i dima kao i proboja metaka upotrebom vatrenog oružja." ​

Adnan Imamović, referent za marketing i informacione tehnologije u IGM Visoko za poslovni portal Akta.ba, pojasnio je kako se radi o jako kvalitetnim vratima čije karakteristike garantuju atesti i zahtjevi važećih standarda i propisa iz pripadajućih oblasti te naglasio dobru saradnju IGM-a sa ovlaštenim institutom za zaštitu od eksplozije i požara INZA Sarajevo i Mašinskim fakultetom u Sarajevu.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti