Iskoristite posljednje dane online sajma zapošljavanja i pronađite posao

25.10.2016. 12:57 / Izvor: Akta.ba
Iskoristite posljednje dane online sajma zapošljavanja i pronađite posao

Ovaj Sajam već sedam godina na jednom mjestu okuplja neke od najvećih regionalnih kompanija i obrazovnih instituacija.

Do 26. oktobra na adresi www.dankarijera.com imate priliku posjetiti najveći regionalni online sajam za zapošljavanje, koji organiziraju tri najposjećenija portala za zapošljavanje u regionu –Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska).

Ovaj Sajam već sedam godina na jednom mjestu okuplja neke od najvećih regionalnih kompanija i obrazovnih instituacija koji na ovogodišnjim Virtualnim danima karijere i znanja nude preko 200 oglasa za posao i edukacije.

Kao i prethodnih godina svi zainteresirani Sajmu mogu da pristupe u bilo koje vrijeme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse i edukacije bitne za razvoj karijere. Osim toga, svakodnevno, po utvrđenom rasporedu posjetitelji Sajma mogu da razgovaraju s poslodavcima putem chat opcije i dobiju više informacija o zaposlenju i praksama u njihovim kompanijama.

Među izlagačima na Sajmu će se naći kompanije kao što su: UniCredit Bank a.d. Banja Luka, International University of Sarajevo, BOREAS, Philip Morris BH, UniCredit Bank d.d. Mostari Lufthansa Brno. Od regionalnih izlagača izdvajamo Nestle, Infobip, Addiko banku i Lidl.

Organizatori pozivaju sve one koji su potrazi za poslom ili ih jednostavno zanimaju nove poslovne i obrazovne prilike da posjete www.dankarijera.com u preostala dva dana i predstave se poslodavcima i obrazovnim institucijama.

Tokom Sajma je organizirano veliko regionalno istraživanje trendova na tržištu rada s uporednom analizom stanja u sve tri zemlje. Iskoristite priliku, ispunite kratku anketu i učestvujte u ovom regionalnom istraživanju: http://www.dankarijera.com/BA/surveys/survey/.

Medijski pokrovitelji ovogodišnjih Virtualnih dana karijere i znanja su RSG, Faktor i Akta.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti