Konzum i Adnan Šteta dobitnici priznanja "Najmenadžer i najkompanija"

06.07.2015. 08:17 / Izvor: Akta.ba
Konzum i Adnan Šteta dobitnici priznanja 'Najmenadžer i najkompanija'

Konzum d.o.o. Sarajevo i izvršni direktor kompanije Adnan Šteta dobitnicu su prestižnog evropskog priznanja "Najmenadžer i najkompanija - pozicija 1 u branši".

Konzum d.o.o. Sarajevo i izvršni direktor kompanije Adnan Šteta dobitnicu su prestižnog evropskog priznanja "Najmenadžer i najkompanija - pozicija 1 u branši" koju već tradicionalno dodjeljuje stručni žiri Agencije za izbor najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope.

Imidž i ugled ove nagrade stečen je, prije svega, jer se nagrada dodjeljuje isključivo onima koji je zaista i zaslužuju: za konkretne rezultate koje je kompanija, odnosno osoba postigla u praksi, gdje su vidljivi konkretni rezultati rada. U konačnici, jedan od najvećih kvaliteta nagrade je upravo to što uspješni menadžeri sami biraju najbolje - najuspješnije među sobom. 

Ovo priznanje za Konzum i izvršnog direktora kompanije, dodijeljeno je na 32. ceremoniji izbora najmenadžera i najkompanija regiona koja je održana 3. jula u Sarajevu, u prisustvu nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz desetak zemalja Evrope i velikog broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona.

"Zahvaljujem se cijenjenom žiriju što je prepoznao trud i napore Konzuma u BiH. Ovo nije priznanje samo za mene. Ovo je priznanje za 4.500 uposlenika Konzuma koji svakodnevno ulažu napore da našim cijenjenim kupcima osiguraju kvalitetne proizvode, odličnu uslugu i najpovoljniju kupovinu. Bez njih ne bi bilo mog, ali ni uspjeha Konzuma. Ja im se zbog toga iskreno zahvaljujem", istakao je Adnan Šteta, izvršni direktor Konzuma.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti