Koristeći usluge SMART RC unaprijedite svoje znanje i vještine!

07.02.2017. 15:05 / Izvor: Akta.ba
Koristeći usluge SMART RC unaprijedite svoje znanje i vještine!
OTVORI GALERIJU

Više od 10.000 organizacija civilnog društva, kompanija, vladinih institucija i građana iz cijele BiH i regije, koriste usluge SMART Resursnog centra

Više od 10.000 organizacija civilnog društva, kompanija, vladinih institucija i građana iz cijele BiH i regije, koriste usluge SMART Resursnog centra i na taj način unapređuju svoja znanja i vještine i obezbjeđuju povećanje poslovne izvrsnosti.

CPCD je 2006. godine otvorio svoj Resursni centar koji predstavlja jedinstveni servis, sa ciljem razvoja kapaciteta, sticanja znanja, razvoja i unapređivanja vještina, te razvoja profesionalizma i efektivnog djelovanja privatnih i pravnih lica. Zahvaljujući izuzetno visokom nivou kvaliteta usluga koje nudi, od 1996. godine pa do danas, SMART RC se pozicionirao kao vodeći centar za edukaciju organizacija, poslovnih subjekata, vladinih institucija i građana iz cijele BiH.

Osim edukativnih programa SMART RC nudi i specijalističke usluge organizovanja raznih događaja, pravne savjete, usluge izrade projektnih prijedloga i mentorstva pri izradi projektnih prijedloga, pronalaženje partnera iz BiH i drugih zemalja u regionu, najveću bazu kontakata organizacija civilnog društva u BiH, i najažurniji informativni servis. Članovi SMART RC uživaju posebne pogodnosti kroz četiri članska paketa.

SMART RC posjeduje e-learning platformu www.znam.ba koja služi kao online alat za edukaciju. Ova platforma nudi brojne mogućnosti a neke od njih su: ušteda sredstava za plaćanje obuka, mogućnost ocjenjivanja i samoocjenjivanja tokom obuke, kreiranje edukacija sa različitim stilovima učenja, stalni pristup obuci kada odgovara učesnicima, mogućnost korištenja materijala sa obuka. 

Tokom prvih 10 godina postojanja organizovano je više od 1.500 edukativnih programa, treninga i radionica na kojima je prisustvovalo više od 50.000 osoba. Aktivno sarađujemo sa preko 60 trenera koji realizuju različite vrste edukacija. Portfolio naših klijenata raste, uključujući ugledne klijente poput European Training Foundation, Vijeće Evrope, USAID, Agencija za državnu službu, Oxfam, EUSR, SIPU International, itd.

Zvanični portal www.civilnodrustvo.ba u 2015. godini zabilježio je 401.005 posjeta, a preko 2.5 miliona posjeta zabilježeno je od pokretanja portala, što ga čini jednim od najposjećenijih portala koji pružaju informacije iz oblasti civilnog društva u BiH i regiji. Objavljeno je više od 40.000 vijesti o tenderima, edukacijama i stipendijama, te oglasima za poslove.

Povodom desetog rođendana, Resursni centar CPCD je rebrendirao svoje ime u SMART Resursni centar, ali i svoj web portal www.civilnodrustvo.ba, usluge i edukativne programe u skladu sa svjetskim trendovima i potrebama svojih korisnika. Moderno opremljena multimedijalna sala SMART RC-a predstavlja savršeno mjesto za održavanje edukacija, konferencija, treninga, seminara, sastanaka i radionica sa mogućnošću organizacije prezentacija, te snimanja i prenosa uživo svih događaja.

Članstvo u SMART Resursnom centru

CPCD Smart RC vam nudi još bolje verzije članstva, prilagođene potrebama građana, organizacija civilnog društva i različitih kompanija/ institucija. Za posebne aranžmane molimo da se obratite putem emaila smart.rc@cpcd.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti