Novi i atraktivni naslovi u najvećoj BH online knjižari - Knjiga.ba

16.12.2016. 14:12 / Izvor: Akta.ba

Iz online knjižare Knjiga.ba predstavljaju Vam neke od njih ...

I ovaj mjesec bogata ponuda u najvećoj online knjižari u Bosni i Hercegovini na adresi Knjiga.ba sa novim i atraktivnimm naslovima. Iz online knjižare Knjiga.ba predstavljaju Vam neke od njih ...

Zehra Hubijar - Bolje je znati nego imati

Pred vama je malo neobična knjiga. To nisu priče. Nisu ni pjesme. Ipak, vrijedi pogledati šta je to. Naći ćeš mnogo poslovica, ali i kratkih sažetih izreka koje su rezultat životnog iskustva i mudrosti. Ima tu i poneka priča. Tek da vidiš kako se poslovice mogu odnositi i na iskustvo opisano u pričama.

Ko hoće učiti, svugdje nađe školu

Asmir Kujović - Ko je zgazio gospođu mjesec Asmir Kujović je zasigurno najtalentiraniji bosansko-hercegovački pjesnik najmlađe generacije. No, evo, okušava se i u romanu. Njegov roman prati dostignuća suvremene svjetske proze i, kao takav, činit će još jednu značajnu komponentu u modernom shvaćanju bosansko-hercegovačke književnosti.

Njegov roman Ko je zgazio gospođu Mjesec je nagrađen godišnjom nagradom Društva pisaca Bosne i Hercegovine.

Goran Mikulić - Mario moj otac

Otac je Mario Mikulić (1924-1991), koji potpisuje bogat opus slika koji i danas oplemjenjuju naše življenje, s motivima ulica, prirode, žive i nežive, ali i nizom likova, ličnosti, figura zaustavljenih u vremenu. Sin je Goran Mikulić, diplomirani arhitekta, koji danas projektuje osobenu izdavačku produkciju.

O svjedočanstvu u ovoj jedinstvenoj knjizi, koja je istovremeno bio, foto i likovna monografija, pjesnik i novinar Mišo Marić bilježi u pregovoru da je Goran, građevinac po obrazovanju, a izdavač po ljubavi, sjeo na slikarevu stolicu pred štafelajem ...

Za više interesantnih naslova posjetite našu internet prodavnicu na adresi – knjiga.ba

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti