Novim projektima ZEPS i Akta.ba nastavljaju uspješnu saradnju

06.11.2015. 10:05 / Izvor: Akta.ba
Novim projektima ZEPS i Akta.ba nastavljaju uspješnu saradnju

Delegacija Poslovnog sistema RMK koja je organizator Sajma ZEPS posjetila je poslovni portal Akta.ba gdje je sa menadžmentom dogovorila nastavak uspješne saradnje koja je počela u okrobru ove godine.

Delegacija Poslovnog sistema RMK koja je organizator Generalnog bh. sajma ZEPS i  Međunarodnog sajma metala ZEPS Intermetal posjetila je poslovni portal Akta.ba gdje je sa menadžmentom dogovorila nastavak uspješne saradnje koja je počela u okrobru ove godine.

Generalni direktor Poslovnog sistema RMK Vedad Šestić kaže da je oduševljen mogućnostima koje pruža portala Akta.ba svojim korisnicima, te se nada kako će i njima pojednostaviti poslovanje.

"Cilj nam je nastaviti započetu saradnju. Nadam se da će ona iz dana u dan biti sve veća. Od strane menadžmenta portala dobili smo nekoliko konkretnih prijedloga u cilju zajedničke promocije. Također, dogovoren je i nastup drugih firmi preko nas", kazao je Šestić, te istakao kako će se Poslovni sistem RMK maksimalno truditi da koriste usluge poslovnog portala koje su neograničene.

Šestić je najavio i novitete od iduće godine, odnosno održavanje Sajma kozmetike, turizma, lova i ribolova, te Sajama EX-YU EXPO.

Azra Atagić-Ćatović, direktorica poslovnog portala Akta.ba kaže kako će njen tim nastaviti podržavati uspješne firme i uspješne projekte u Bosni Hercegovini.

"Poslovni portal Akta.ba, kao i proteklih deset godina nastavit će pratiti potrebe bh. kompanija, biti inovativan, a sve u cilju lakšeg poslovanja. Saradnja sa Sajmom ZEPS je nastavak još jedne uspješne priče, što je dokaz da smo drugačiji od ostalih na tržištu, da pratimo i zadovoljavamo potrebe naših klijenata, kao i onih koji  to planiraju postati",  kazala je Atagić-Ćatović.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti