Od 1. marta iz Mostara letovi za Rim, Napulj i Bari

16.02.2016. 11:25 / Izvor: Akta.ba
Od 1. marta iz Mostara letovi za Rim, Napulj i Bari

Od 1. ožujka se ponovno uvode stalne zračne linije sa mostarske zračne luke za talijanske gradove Rim, Napulj i Bari. Letovi će biti organizirani utorkom i petkom i takav raspored će trajati do 1. listopada.

Od 1. marta uvode se stalne zračne linije sa mostarske zračne luke za talijanske gradove Rim, Napulj i Bari. Letovi će biti organizirani utorkom i petkom i takav raspored će trajati do 1.oktobra.

„Posjetite „vječni grad“ i njegove znamenitosti, Koloseum najprepoznatljivije mjesto i simbol Rima, Panteon poznatiji kao „hram svih Bogova“, bazilike sv. Ivana Lateranskog i Santa Maria Maggiore, mnoge trgove i neke od 280 fontana u čitavom Rimu. Napulj, jedan od najromantičnijih gradova Italije sa prelijepim prirodnim ljepotama i mediteranskom klimom te bogatom južnjačkom florom, a sve to u podnožju gorja vulkanskog porijekla. Grad je bogate umjetničke tradicije i mnogih živopisnih katedrala i crkvi.

Bari, najživlji jadranski grad u Italiji. Veoma star i datir još iz perioda Grka. Grad veoma burne prošlosti gdje su se izmjenjivale razne kulture, više puta je srušen i opljačkan, ali se svaki put obnovio. Grad iz antičkih vremena u kojem se susreću stari grad i moderno sagrađeni“, stoji na web stranici mostarske zračne luke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti