Održan Dan otvorenih vrata: "Vila Dalia" stanare prima u oktobru

21.05.2016. 18:09 / Izvor: Akta.ba
Održan Dan otvorenih vrata: 'Vila Dalia' stanare prima u oktobru
OTVORI GALERIJU

U okviru Dana otvorenih vrata kompanije MBA Development posjetioci su mogli pogledati pokazni stan, a predstavljen je i cijeli projekat Vrtovi Riverine.

Kompanija MBI Development  u subotu  je u Riverina Šoping Centru na Ilidži, organizovala Dan otvorenih vrata za "Vila Dalia" objekat. Adisa Pleho iz kompanije MBI za poslovni portal Akta.ba kazala je kako je Dan otvorenih vrata organizovan  za sve posjetioce zainteresovane za kupovinu stana.

"U okviru Dana otvorenih vrata posjetioci su mogli pogledati pokazni stan, a predstavljen je i cijeli projekat Vrtovi Riverine", kazala je Pleh, pojašnjavajući kako je za sve posjetioce MBI osigurala muziku uživo, catering od strane kompanije Mujanić te program za najmlađe.

 Pokazni stan kaže od 57,9 m2 ima dvije spavače sobe koji će se nalaziti u objektu Vila Dalia.

"Želja nam je bila da posjetioci i budući kupci saznaju koji su materijali korišteni.  Također svi su mogli da pogledaju i maketu naselja Vrtovi Riverine, koja sadrži sve naredne projekte kompanije. Urađena je i maketa Vila Dalia objekta gdje mogu da vide specifičnost objekta, te krovnu terasu", kazala je Pleh.

Za sve zainteresovane kupce bio je osiguran i pravni savjetnik koji je davao informacije od predugovorima, ugovorima u procesu kupovine, načinu finansiranja. Angažovani su i službenici iz UniCredit Banke, Raiffeisen BANK, te NLB kako bi budućim kupcima koji nemaju dovoljno sredstava objasnili na koji način i kako koristiti kreditna sredstva.

Objekat Vila Dalija završava se u julu, nakon toga slijedi proces izdavanja upotrebne dozvole, etažiranje stanova, a do oktobra sve bi trebalo biti završeno.

E.Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti