Oko 500 zvanica na jedinstvenom akta.ba B2B događaju

26.08.2016. 21:16 / Izvor: Akta.ba
Oko 500 zvanica na jedinstvenom akta.ba B2B događaju
OTVORI GALERIJU

Povodom 11 godina postojanja i uspješnog poslovanja, večeras je upriličen B2B događaj za sve korisnike i poslovne partnere portala Akta.ba.

U prelijepom ambijentu bašte našeg poslovnog portala akta.ba, a povodom 11 godina postojanja i uspješnog poslovanja, večeras je upriličen B2B događaj za sve korisnike i poslovne partnere koji će u ugodnoj atmosferi iskoristiti priliku za razmjenu informacija i iskustava s ciljem unaprijeđenja obostranog poslovanja.

Pred oko 500 zvanica iz 40 gradova, prisutnima se obratila direktorica Azra Atagić – Ćatović, koja je poželjela toplu dobrodošlicu i zahvalnost svima koji su sve ove godine uz nas i koji su prepoznali kvalitetu našeg poslovanja. 

"Kada vas vidim u ovolikom broju, svjesna sam da radimo dobar posao. Hvala vam sto ste došli i naravno što tokom proteklih 11 godina podržavate naš rad i prepoznajete naš trud. Trudimo se da vam, svih ovih 11 godina, budemo na usluzi, da vam obezbijedimo informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima od velike važnosti za vaše poslovanje", istakla je Atagić – Ćatović u svom obraćanju.

Goste će tokom večeri zabavljati Zabranjeno pušenje koje je odmah na početku podiglo atmosferu do usijanja, a da cijeli događaj bude upotpunjen pobrinuli su se sponzori: Gazdina rakija, Stock, Menprom, Preminger, Podrumi Vukoje, Madi, Saray, Ella, Davidoff - For The Hunters, Jim Beam, Julius Meinl, Hoteli Ilidža, Xenon Forte, Kyocera, InTime, Proevent, Agencija Securitas, Udruženje kuhara u BiH / Vispak, Zvijezda i Klas, te Articoolisan i Infobiro.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti