Otvoren renovirani Bingo plus u Kolodvorskoj

21.08.2015. 15:44 / Izvor: Akta.ba
Otvoren renovirani Bingo plus u Kolodvorskoj
OTVORI GALERIJU

Novi koncept, novi ugođaj, proširen asortiman, bogat delikates, veliki izbor svježeg voća i povrća, samo su dio ponude koja je danas predstavljena sarajevskim kupcima u Hipermarketu Kolodvorska.

Renovirani Bingo hipermarket u Kolodvorskoj ulici u Sarajevu danas je ponovo otvorio vrata svojim kupcima.

Radi se o potpuno novom formatu Bingo objekta, Bingo Plus, koji će svojim izgledom i pomno odabranim asortimanom, ali i već dobro poznatim Bingovim cijenama oduševiti kupce.

Tatjana Paunoski, portparol "Binga", kazala je da je ovo ustvari reotvorenje poslovnice "Binga", jer je do decembra prošle godine ovdje radio "Bingo", nakon što je prostor preuzet od Interexa.

"Od danas je u novom ruhu, sa posebnim ugođajem i pristupačnim novim cijenama. Tu je i prošireni asortiman koji do sada nije bio u ovom objektu, a naglasak je na novom odjelu svježeg voća i povrća, delikatesa i pekare", kazala je Paunoski.

Dodala je da naziv "Bingo plus" znači novi ugođaj, elegantan ambijent, novi enterijer, te novi asortiman.

S obzirom da se radi o već postojećem centru koji je već u svom asortimanu imao domaće proizvode, Bingo je ponudu još proširio, s naglaskom na proizvode s područja Sarajeva.

Inače, kupci imaju priliku uživati u brojnim iznenađenjima; popustima, poklonima, promocijama i degustacijama, te odličnoj zabavi za najmlađe, uz Mašu i Medu, a predstavnici Binga su istakli da su veoma zadovoljni današnjom posjetom.

Tako je Bingo je osim dvije kataloške akcije koje su u toku do 30. augusta i školskog kataloga, danas priredio posebne popuste za kupce u Kolodvorskoj, tačnije 11 artikala sa popustima od 20 posto, pa i više.

S obzirom na to da je Bingo poznat po prihvatljivim cijenama i akcentom na domaće proizvode, ne sumnjamo da će ovaj vikend mnogi građani odvojiti za povoljnu nabavku u Bingu.

Na kraju, Paunovski je istakla da Bingo u narednom periodu planira otvaranje novih tržnih centara širom BiH.

Ovakav novi koncept, Bingo Plus, bit će primijenjen i na tuzlanskoj poslovnici Supermarket Bulevar, čije je otvorenje predviđeno za 4. septembar, nakon čega slijedi otvaranje centara u Bužimu, a potom i u Trebinju.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti