Otvorena Konzumova prodavnica u Donjem Vakufu

23.06.2016. 13:25 / Izvor: Akta.ba
Otvorena Konzumova prodavnica u Donjem Vakufu

Konzum BiH je otvorio novi prodajni objekat, zaposlio 7 novih radnika i nastavio sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

Konzum BiH danas je u Donjem Vakufu otvorio novi prodajni objekat, zaposlio 7 novih radnika i nastavio sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

“Ovo je važan dan za Konzum, jer je uspješno realizirana naša nova investicija, osiguran posao za nove uposlenike, te stvorena prilika za saradnju s lokalnim proizvođačima i dobavljačima. Nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja i građana Donjeg Vakufa, naših kupaca,  nudeći im kvalitetne proizvode domaćih i inozemnih proizvođača, te povoljnost kupovine”, kazao je Haris Omeragić, direktor maloprodaje Konzuma BiH.

Otvaranje novog Konzumovog prodajnog objekta doprinijet će ekonomskom prosperitetu Donjeg Vakufa. Prilika je to za sve domaće proizvođače s područja ove Općine da svoje proizvode, koji zadovoljavaju visoke standarde kvalitete, plasiraju na police do krajnjeg potrošača.

Osim građana Donjeg Vakufa, Konzum BiH je obradovao i građane u Foči. Moderniziran i renoviran prodajni objekat koji je danas ponovo otvorio vrata kupcima, dokaz je da Konzum svakodnevno teži razvoju bh. tržišta i postavlja standarde poslovanja u segmentu maloprodaje.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti