Pogledajte dobitnike: Uručene nagrade sajma ZEPS i Intermetal

06.10.2016. 09:06 / Izvor: Akta.ba
Pogledajte dobitnike: Uručene nagrade sajma ZEPS i Intermetal
OTVORI GALERIJU

Za kolekciju proizvoda nagrade su dobili IGM iz Visokog Lipovica iz Popovače, Luminos iz Sarajeva, VSM AG Hannover te Lager iz Posušja.

Na Generalnom bh. sajmu ZEPS 2016. i Međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal 2016. su dodijelili priznanja najuspješnijim kompanijama u dvije kategorije.

U prvoj kategoriji po odluci žirija dodijeljana su priznanja za proizvodom kolekciju proiovoda i promociju te najviše priznanje Grand Prix Ruža ZEPS-a, pri čemu su u konkurenciji biti svi izlagači, osim izlagača iz oblasti za prehrane za proizvd i kolekciju proizvoda.

Žiri ZEPS-a je jednoglasnom odlukom dodijelio ukupno 18 ravnopravnih priznanja i to: tri za proizvod, pet za kolekciju proizvoda, tri za promociju proizvoda i jedno za jedinstveno priznanje za nastup koji je obilježio sajam.

Kompanije koje su dobile priznanja sajam ZEPS za proizvod po odluci žirija  su Plastoflex d.o.o. Gračanica za proizvod gajba maline, Dita d.d. Tuzla za Arix Tenzo 21 i Eni-Em iz Doboj-Juga za proizvod nukleus.

Za kolekciju proizvoda nagrade su dobili IGM iz Visokog za sigurnosna vrata, Lipovica iz Popovače za kolekciju radijatora, Luminos iz Sarajeva za kolekciju uličnih svjetiljki, VSM AG Hannover za kolekciju materijala za završnu obradu, te Lager iz Posušja za kolekciju građevinskih mašina.

Za promociju na sajmu nagradu žirija je dobila Vlada SBK, AS Group i Almy iz Zenice.

Grand Prix Ruža ZEPS-a dodjeljuje se kao jednistveno priznanje izlagaču koji je svojim nastupom obilježio sajam. Nagradu u toj kategoriji dobio je Kovan MI iz Gračanice.

Specijala priznanja sajma dobili su Pivara Tuzla, Elektroprivreda BiH i BH Telecom.

Medalja kvaliteta Ruža ZEPS-a za prehrambene proizvode također je dodijeljena na ovogodišnjem ZEPS-u, a u konkurenciji su bili proizvođači prehrambenih proizvoda i pića

Dobitnici zlatne medalje kvaliteta Ruža ZEPS-a su FH Princes Trade d.o.o. Ilijaš za proizvod tradicionalno barena paprika, Pivara Tuzla za pivo Tuzlanski pilsner, Victoria Oil a.d. Šid za rafinisano suncokretovo ulje Iskon, Zenička industrija mlijeka za četiri svoja proizvoda (svježi kravlji sir, jogurt, mileram i maslac), te Bosnesa d.o.o. Bar za pet svojih proizvoda(maslina zelena sa košticom i bez, crrna maslina bez koštice te za paradajic pire(720 i 370 g).

Nagradu je dobila Kreativa marketing iz Tuzle za Zmaj svijetlo pivo.

I ove godine dodijeljena su priznanja  na ZEPS Intermetal za proizvod i promociju.

Priznanja za proizvod dobile su kompanije Kenda Commerce iz Cazina za proizvod kotao na pelet, Fars-Inox iz Gračanice za proizvod senzorska armatura za umivaonik, te Žaluzine Style iz Zenice za alu roletne.

Nagradu za promociju su dobile firme: Plamen iz Požege, Ventocommerce iz Sarajeva i Linde Gas BH iz Zenice.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti