QUDAL - TOP QUality meDAL: eKapija.ba najkvalitetniji poslovni portal u BiH

17.10.2014. 08:07 / Izvor: eKapija.ba
QUDAL - TOP QUality meDAL: eKapija.ba najkvalitetniji poslovni portal u BiH

U najnovijem istraživanju QUDAL – QUality meDAL BUSINESS iz prošlog mjeseca (septembar 2014.), ispitanici su bili su samo poslovne osobe u Bosni i Hercegovini.

Poslovni portal eKapija.ba dobitnik je još jedne prestižne nagrade. Radi se o QUDAL - TOP QUality meDAL koju smo osvojili na temelju najvećeg broja glasova ispitanika u kategoriji: najkvalitetniji poslovni portal u Bosni i Hercegovini.

Naime, u najnovijem istraživanju QUDAL – QUality meDAL BUSINESS iz prošlog mjeseca (septembar 2014.), ispitanici su bili samo poslovne osobe u Bosni i Hercegovini, dakle, direktori, vlasnici poduzeća, manageri koji su nam dodijelili najveći broj glasova i tako portal eKapija.ba pozicionirali na 1. mjesto u kvalitetu, ispred direktne konkurencije!

Njih 1.200 ispitivano je o vlastitom iskustvu i mišljenju koje su to firme, koji proizvodi i koje usluge vezane uz poslovni sektor apsolutno najkvalitetnije na bosanskohercegovačkom tržištu.

Tačno pitanje u kojem smo osvojili najveći broj glasova ispitanika glasi:

"Navedite naziv poslovnog web servisa (poslovne informacije, informacije o tenderima, izvještaji s berze i sl.) koji u Bosni i Hercegovini, po vašem mišljenju i iskustvu, nudi za Vas i vašu tvrtku NAJVIŠI NIVO KVALITETA?"

 Najčešći odgovor poslovnih osoba u Bosni i Hercegovini je: eKapija.ba.

Istraživanje QUDAL – QUality meDAL BUSINESS Bosnia and Herzegovina 2014/2015 – provela je švicarska kuća ICERTIAS (International Certification Association GmbH, www.icertias.com), putem web-ankete, tokom septembra 2014. godine.

Istraživanja QUDAL – QUality meDAL – mjere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o tome ko na tržištu uistinu nudi najveću razinu kvaliteta.

Cilj međunarodnog projekta QUDAL – QUality meDAL  jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunsku razinu kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

Tim portala eKapija.ba zahvaljuje svim ispitanicima koji su glasali i koji su kao svoj odgovor naveli upravo eKapija.ba.

Ponosni smo na sve one koji nas doživljaju prvim izborom. Budući da je ovo drugo priznanje koje je smo osvojili na temelju mišljenja korisnika i čitalaca, taj sud smatramo i najmjerodavnijim. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti