Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Sarajevo-osiguranje pobjednik prvih Susreta društava za osiguranje u BiH

24.10.2016. 14:52 / Izvor:

Na prvim Susretima društava za osiguranje u BiH – SUDROS koji su održani u zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" kod Teslića ekipa Sarajevo-osiguranja osvojila je prvo mjesto. SUDROS je održan uz učešće uposlenika iz 18 osiguravajućih društava iz cijele BiH kao i predstavnika Agencije za nadzor osiguranja F BiH i Udruženja društava za osiguranje F BiH.

Takmičenja po sportskim disciplinama održana su u fudbalu (muškarci), košarci, odbojci, kuglanju, stolnom tenisu, pikadu (žene) i šahu (muškarci). Po pojedinim sportovima Boris Medak iz podružnice Mostar osvojio je prvo mjesto u stolnom tenisu, dok su na šahovskom turniru prva dva mjesta zauzeli Zijad Breščić (Direkcija) i Zijad Jukić (podružnica Tuzla).

Ekipno Sarajevo-osiguranje osvojilo je drugo mjesto na fudbalskom truniru, a Amra Darman iz podružnice Sarajevo zauzela je dva druga mjesta, u kuglanju i stolnom tenisu za žene dok je Diniji Kozlić iz podružnice Tuzla pripalo treće mjesto u stolnom tenisu. Ovim putem čestitamo kolegama koje su učestvovali na prvim Susretima društava za osiguranje u BiH i predstavljali Sarajevo-osiguranje u najboljem svjetlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti