Securitas BH nudi najsavremenije sisteme zaštite kuće ili stana

10.08.2017. 08:40 / Izvor: Akta.ba
Securitas BH nudi najsavremenije sisteme zaštite kuće ili stana

Securitas je uvijek spreman napraviti procjenu ugroženosti i napraviti rješenje koje kombinuje više pojedinačnih usluga.

Securitas BH d.o.o. je najveća grupacija agencija za privatnu zaštitu lica i imovine u Bosni i Hercegovini. Ima preko 4000 klijenata i 2000 zaposlenih koji čuvaju preko 6000 lokacija.

Securitas BH je krovno preduzeće koje upravlja radom agencija za zaštitu: Securitas d.o.o., Securitas Mobile d.o.o. i Securitas Sigurnost d.o.o..

Securitas pruža sve vrste usluga privatne zaštite

Securitas je uvijek spreman napraviti procjenu ugroženosti i napraviti rješenje koje kombinuje više pojedinačnih usluga. Na taj način vam garantuje sigurnost, a cijenu prilagođava vašim mogućnostima.

Pored uobičajenih usluga, kao što su tehnička i fizička zaštita, Securitas BH može vam ponuditi i bodyguarding, transport novca i vrijednosti, sigurnosni inženjering kao i obezbjeđenje manifestacija.

Privatna sigurnost nudi socijalnu i finansijsku korist - ne samo za klijente Securitas BH, već i društvo u cjelini.

Održivo poslovanje

U Securitasu, održivo poslovanje je temelj dugoročnog rasta. "Poslovanje u našem sektoru mora biti održivo, ne samo finansijski, nego i društveno i ekološki.  Za nas, društveno odgovorno poslovanje (DOP) je sastavni dio našeg svakodnevnog rada", ističu iz Securitasa.

Securitas posluje u 53 zemlje i zapošljava gotovo 330.000 ljudi širom sveta. Biti odgovoran i pouzdan poslodavac je prioritet, ali mora i posao obavljati na etičan način, paziti na posljedice poslovanja za čovjekovu okolinu i nuditi kvalitetu uslugu. Tek tada može se reći da su sva područja poslovanja održiva.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti