Sejari ekskluzivni zastupnik za autobuse holandske kompanije VDL Bus&Coach

16.08.2017. 12:09 / Izvor: Akta.ba
Sejari ekskluzivni zastupnik za autobuse holandske kompanije VDL Bus&Coach
OTVORI GALERIJU

Sejari d.o.o. će od sada biti ekskluzivni zastupnik za autobuse holandske kompanije VDL Bus & Coach, područje Bosne i Heregovine.

Sejari d.o.o. će od sada biti ekskluzivni zastupnik za autobuse holandske kompanije VDL Bus & Coach, područje Bosne i Heregovine.

VDL je proizvođač autobusa premium klase, što svakako donosi višestruke koristi i prednosti kako putnicima, tako vozačima, i samim prevoznicima. Inovativna rješenja koja se primjenjuju na VDL autobusima su donijela brojna priznanja i nagrade od kojih su svakako najbitnije Coach of the Year i Bus of the Year.

Riječ je o vrhunskim autobusima, premium branda, koji su proizvedeni u 2017. godini, a koji svojim kvalitetom i uslugama ispunjavaju stroge europske standarde u međunarodnom prijevozu putnika. Osim toga, ovi autobusi opremljeni su sa Euro 6 motorom za maksimalnu ekonomičnost i zaštitu okoline u najvećoj mogućoj mjeri. Dodatna oprema izdvaja VDL autobuse od svih ostalih i bazirana je na udobnim i sigurnim putovanjima za sve putnike. Osim toga, ovo prvi autobusi, kako u BiH tako i u regiji, koji omogućavaju prijevoz putnika sa invalidskim kolicima.

U ponudi će biti gradski, međugradski i turistički autobusi sa različitim pogonskim agregatima, izvedbama i putničkim kapacitetima.

"Saradnja sa VDL-om predstavlja novi korak u našem poslovanju i sigurni smo da ćemo našem, domaćem tržištu, ponuditi nešto novo i atraktivno", navode iz Sejarija.

VDL spada u grupu premium proizvođača zbog činjenice da se kompletan proces proizvodnje odvija u Evropi, sa evropskim komponentama i strogim nadzorom evropskih stručnjaka. Materijali koji se koriste, i završna obrada VDL autobusa su na najvišem mogućem nivou i jako malo kompanija se može pohvaliti istim ili sličnim nivoom kvaliteta.

"Imamo čast i zadovoljstvo da vam predstavimo prve nove VDL autobuse u Bosni i Hercegovini. Radi se o modelu Futura FHD2, koji predstavlja posljednju riječ tehnike, dizajna i estetike. Ova vozila svom vlasniku donose niske troškove poslovanja, nisku potrošnju goriva, moderne sigurnosne sisteme, visok putnički kapacitet i dinamičan dizajn. Istovremeno, ova vozila su garant putnicima da će, bez obzira na daljinu i vrstu puta, maksimalno uživati u svim prednostima koje autobusi Futura FHD2 donose, a neke od njih su udobna sjedišta, odličan razmak između sjedišta, kvalitetan audio/video sistem, te veoma efikasan klima uređaj", kažu iz ove kompanije.

Ukratko rečeno – VDL Futura FHD2 je autobus koji je ekonomičan, isplativ, svestran i praktičan.

VDL Futura je tu, mi volimo reći: "BUDUĆNOST JE OVDJE".

"Ovu priliku želimo iskoristiti da još jednom čestitamo menadžmentu kompanije Centrotrans, na odabiru VDL autobusa  i činjenici da će prvi u Bosni i Hercegovini imati ove, zaista po mnogo čemu atraktivne autobuse. Želimo im mnogo bezbrižnih kilometra i zadovoljnih putnika", poručili su iz kompanije Sejari.

Inače, Sejari d.o.o. Sarajevo je u segmentu autobusa na tržištu Bosne i Hercegovine prisutan više od 15 godina i za to vrijeme su uspjeli sklopiti brojne poslovne aranžmane na zadovoljstvo naših klijenata.

Za naše klijente i partnere želimo samo najbolje - kvalitet nema alternativu.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti