Seta inžinjering pokreće proizvodnju u oblasti metalne industrije

10.01.2017. 11:29 / Izvor: Avaz.ba
Seta inžinjering pokreće proizvodnju u oblasti metalne industrije

Osnovne djelatnosti su projektiranje, inžinjering, nadzor i izvođenje svih vrsta građevinskih radova u visokogradnji.

Seta inženjering" iz Zavidovića je građevinska kompanija osnovana 1996. godine. Osnovne djelatnosti su projektiranje, inžinjering, nadzor i izvođenje svih vrsta građevinskih radova u visokogradnji.

Upravna zgrada

"Godina 2011. bila je značajna za preduzeće. Osim što smo obilježili 15 godina od osnivanja, izgradnjom nove upravne zgrade, zajedno s proizvodnom halom, idemo prema ostvarenju vizije, a to je proizvodnja u oblasti metalne industrije", kaže direktor Ernes Đelmić.

Seta inžinjering trenutno zapošljava 31 radnika. Proizvodni pogon koji bi ove godine trebao biti pokrenut zaposlit će dodatnih tridesetak. Objekt od 1.400 kvadarata nalazi se na površini od 3.000 kvadratnih metara.

Veliki broj preporuka

Firma je dobila veliki broj preporuka od investitora za uspješnu i kvalitetnu realizaciju projekata poput „The Ralph M. Parsons Company of Delaware Inc. Sarajevo", ,,Hilfswerk Austria", Holandski bataljon SFOR-a, ,,World Vision International", „The United Methodist Committee on Relief (UM-COR), „Arbeiter - Samariter - Bund e. V.", Nuova Frontiera Alisei, „Catholic Relief Services (CRS) Sarajevo", UNDP/SU-TRA Sarajevo, „Caritas Suisse Sarajevo"...

Od osnivanja su uspješno su realizirali veliki broj poslova iz oblasti izrade projektne dokumentacije, te izgradnje i rekonstrukcije građevinskih objekata za domaće, ali i strane investitore.

Osnov djelovanja

Politika kvaliteta koji primjenjuju zasnovana je na međunarodnim standardima ISO 9001:2008. i ISO 14001:2004.

"Zadovoljni korisnici i motivirani i educirani zaposlenici su osnova našeg djelovanja. Vrijeme je globalizacije, poslovni inžinjering, međunarodna trgovina, poslovi ne poznaju granice, sve nam je dostupno", kaže Senad Đelmić, zamjenik direktora firme.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti