Surfujte sa m:tel-om kao nikad do sad!

22.05.2015. 11:16 / Izvor: eKapija.ba
Surfujte sa m:tel-om kao nikad do sad!

Poslovna komunikacija treba da bude savremena, profesionalna, kvalitetna, a zašto ne i ekonomična.

Poslovna komunikacija treba da bude savremena, profesionalna,  kvalitetna, a zašto ne i ekonomična. Za sve one koji žele da poslovanje unaprijede smanjivanjem troškova, a svoje zaposlene obraduju novim uređajima, m:tel nudi velik izbor poslovnih tarifa osmišljenih da pruže besplatnu i neograničenu komunikaciju sa saradnicima uz potpunu kontrolu troškova.

U posebnoj ponudi koja traje do kraja juna kompanija m:tel pripremila je svojim poslovnim korisnicima još veće bonuse uz tarife Bez Limita. Formiranjem poslovne grupe – Total Group ili proširivanjem postojećih grupa uz tarife Bez Limita, novi korisnici mogu da ostvare čak duple bonuse za mobilni internet.

Uz ovu ponudu i sklopljeni ugovor na 24 mjeseca u periodu do kraja juna 2015. godine, za jednu od tarifa Bez Limita, bonusi za mobilni internet biće više nego uduplani. 

Bonus za mobilni internet uz tarifu Bez Limita Flex/Flat 30 biće uvećan sa 200MB na 500MB, za tarifu Bez Limita flex/flat 50 sa 500MB na 1GB, za tarifu Bez Limita flex/flat 80 sa 1GB na 2GB,a za tarifu Bez Limita flex/flat 120 sa 2GB bonus će biti uvećan čak na 4GB.

Pored ovih izvanrednih  bonusa za mobilni internet korisnike očekuje i 1000 minuta bonusa za razgovore u fiksnoj m:tel mreži ili 1000 SMS-ova.

Tarifni modeli Bez Limita pružaju mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i neograničeno korišćenje interneta.

Total Group usluga namijenjena je svima onima koji žele da unaprijede svoju poslovnu komunikaciju, a pored povoljnih tarifa i odličnih bonusa tu su i uvijek dobri telefoni, ovog puta po promotivnim cijenama od 1 KM* (sa PDV-om):

  • Nokia Lumia 630 DS uz tarifu Bez Limita 30
  • LG G3S uz tarifu Bez Limita 50
  • Samsung Galaxy A3 uz tarifu Bez Limita 50
  • HTC One M8 DS uz tarifu Bez Limita 80
  • Sony Xperia Z3 + auto punjač + nosač  uz tarifu Bez Limita 80
  • Tu je i najnoviji Samsung Galaxy S6  koji u m:tel ponudi uz tarifu Bez Limita 120 iznosi 1 KM.

Ponuda važi do kraja juna ili do isteka zaliha, a detaljnije informacije o ponudi dostupne su na stranici www.mtel.ba/poslovni-korisnici

*Uz ugovor sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti