Svečano otvoren Bingo u Bužimu, novih 55 radnih mjesta

23.09.2015. 07:40 / Izvor: Akta.ba
Svečano otvoren Bingo u Bužimu, novih 55 radnih mjesta

Čast da otvori novi Bingo market i presiječe svečanu vrpcu pripala je općinskon načelniku Aganu Buniću i predstavnicima kompanije Bingo.

Kompanija Bingo otvorila je 18. septembra u Bužimu 164. poslovnicu u kojem je zaposleno novih 55 radnika. Čast da otvori novi Bingo market i presiječe svečanu vrpcu pripala je općinskom načelniku Aganu Buniću i predstavnicima kompanije Bingo.

Na prizemlju se nalaze supermarket mjenjačnica, mesnica, tekstil, obuća, kućni tekstil, igračke, posuđe, tehnika i alati, a na drugom spratu se nalazi restoran i igraonica za djecu. Drugačiji ugođaj, elegantan i moderan ambijent, bogat asortiman i Bingove dobro poznate cijene oduševili su bužimske kupce. Domaći proizvođači su se predstavili brojnim promocijama i degustacijama,.

"Najveća domaća investicija na području naše općine, mimo naših privrednika, koja je izgrađena ovdje. Ovo je poziv svim investitorima da je naša općina spremena za investicije kako domaće tako i inostrane. Poziv je ovo i kompaniji Bingo koja dobar dio proizvoda proizvodi, da jedan dio i ovdje proizvedu", kazao je načelnik Bunić

"Ovo je sedma poslovnica na području Unsko-sanskog kantona, kao i svaki put za naše kupce smo organizovali degustaciju naših proizvoda, i poklon pakete. U market možete naći i proizvode koji su ovdje proizvedeni u ovoj općini", kazala je predstavnia Bingo marketa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti