Svečano otvorena nova poslovnica Raiffeisen banke u Banovićima

15.09.2016. 15:14 / Izvor: Akta.ba
Svečano otvorena nova poslovnica Raiffeisen banke u Banovićima

Raiffeisen banka prati nove trendove na tržištu te kontinuirano unaprjeđuje i obogaćuje svoje elektronske kanale.

Pored tradicionalnih kanala pružanja usluga klijentima, Raiffeisen banka prati nove trendove na tržištu te kontinuirano unaprjeđuje i obogaćuje svoje elektronske kanale poput Internet i mobilnog bankarstva. 

"Ponosan sam na činjenicu da smo nastavili sa širenjem naše mreže i da smo danas u prilici otvoriti našu 95. poslovnicu u Bosni i Hercegovini što dodatno potvrđuje našu dugoročnu orijentisanost i posvećenost ovom tržištu. Uzimajući u obzir prisutnost brojnih industrija u ovom regionu, poslovnicu u Banovićima otvorili smo kako bi našim klijentima omogućili lakši pristup uslugama Banke. Naš cilj je maksimizirati iskustvo koje klijenti imaju s Bankom i biti fer poslovni partner, a da bismo ovo ostvarili, naše aktivnosti su usmjerene na njegovanje čvrstih odnosa s klijentima, kako pravnim tako i fizičkim licima", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da do kraja godine Raiffeisen banka namjerava otvoriti još dvije poslovnice i to u Tuzli i Banjaluci.

Nova poslovnica u Banovićima će usluge klijentima pružati radnim danima od 08:00 do 16:00 sati, a subotom od 08:00 do 13:00 sati. U okviru poslovnice, na raspolaganju će biti i vanjski bankomat koji će na usluzi biti 24 sata dnevno.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine dodatne četiri članice: Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE. Raiffeisen banka u Bosni i Hercegovini pruža usluge za oko 500.000 klijenata.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti