Usluge pomoći u prodaji i marketingu na raspolaganju domaćim kompanijama

29.06.2016. 08:57 / Izvor: Akta.ba
Usluge pomoći u prodaji i marketingu na raspolaganju domaćim kompanijama

"MOVEMENTS – prvi kontakt prodaje" od sada na raspolaganju i domaćim kompanijama.

"MOVEMENTS – prvi kontakt prodaje" od sada na raspolaganju i domaćim kompanijama.

Nakon višegodišnjeg uspješnog poslovanja na tržištima Holandije, Belgije i Švicarske, MOVEMENTS od juna 2016. g. svoje usluge stručne pomoći u prodaji i marketingu stavlja na raspolaganje i domaćim kompanijama.

Movements d.o.o. je bh. kompanija koja pruža cjelovitu stručnu podršku u procesu dovođenja kompanija do perspektivnih kupaca i korisnika (Lead Generation). Već nekoliko godina uspješno posluje na zahtjevnim tržištima Holandije, Belgije i Švicarske, a odlikuje se visokoeduciranim osobljem sa zavidnim iskustvom u lead-prodaji i marketingu, kao i najsavremenijim metodama rada i sofisticiranom tehnologijom koju koristi.

Movements prevazilazi zastarjele trendove u prodaji i marketingu – da prodaja čeka dok, narodnim jezikom rečeno, „mušterija ne naiđe“ – već je koncept djelovanja proaktivna prodaja, pronalazak i dolazak do perspektivnih kupaca te omogućavanje direktnog kvalifikovanog poslovnog kontakta.

Usluge kompanije Movements odnose se na:

telefonsko ugovaranje direktnih/uživo poslovnih sastanaka,

  • kreiranje baza poslovnih kontakata s detaljnim podacima, ažuriranih kroz neposrednu komunikaciju s klijentima,
  • istraživanje tržišta i preciziranje ciljanih skupina perspektivnih kupaca,
  • održavanje kontakata i unapređenje prodaje kod postojećih klijenata,
  • profesionalno pozivanje na seminare, forume, konferencije i slične događaje,

Omogućavanje stalne dostupnosti kupcima i korisnicima: helpdesk za evidencije i informacije, livechat za dodatna pitanja na web stranici, mobilna recepcija, te brojne druge usluge, prilagodljive specifičnim potrebama klijenata.

Gotovo 150 holandskih, belgijskih i švicarskih kompanija korisnice su usluga Movements-a, a realiziranih  35 hiljada direktnih poslovnih kontakata zasigurno najbolje govore kako o kompaniji Movements tako i o učinku pristupa proaktivne prodaje.

Sve informacije o Movements d.o.o. – o nastanku, detaljima usluga, vrijednostima i principima do kojih drži u poslovanju, referencama i kontakt-informacijama, možete naći na novoj web-stranici pripremljenoj za domaća tržišta http://www.movements.ba

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti