Veliki interes kupaca za novu liniju namještaja kompanije Babilon

16.03.2013. 08:46 / Izvor: eKapija.ba
Veliki interes kupaca za novu liniju namještaja kompanije Babilon
OTVORI GALERIJU

Kompanija Babilon koja se bavi proizvodnjom skupljeg namještaja i to po narudžbi, na ovogodišnjem sajmu namještaja Interio 2013. predstavlja se sa linijom koja je pristupačna prosječnim bh. potrošačima.

Kompanija Babilon iz Tuzle koja se bavi proizvodnjom skupljeg namještaja i to po narudžbi, na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu šumarstva, drveta, namještaja, unutrašnjeg uređenja i drugih proizvoda od drveta Interio 2013. koji se održava u sarajevskoj Skenderiji predstavlja se sa linijom namještaja koja je pristupačna prosječnim bh. potrošačima. "Naša kompanija radi proizvodnju skupljeg namještaja i to po narudžbi, a linija Imagine je namijenjena prosječnim potrošačima. Ovaj tapacirtani, pločasti namještaj sa novim modelima proizvodimo već nepunih godinu dana", kaže nam Emir Kovčić, direktor prodaje Babilona. Dodaje da sa samom linijom pokušavaju biti inovativni, a napravili su i novi koncept prodaje po salonima.

Kompanija se po prvi put predstavlja na nekom sajmu i za sada su zadovoljni interesom, kako kupaca, tako i poslovnih partnera. ''Na sajmu smo ostvarili neke kontakte sa stranim firmama pa ćemo vidjeti krajnje učinke. Već smo dogovorili neke aranžmane'', kaže nam Kovčić.

Inače, sajam INTERIO 2013. bit će otvoren do 18. marta/ožujka i to od 10:00 do 19:00 sati, a ulaznica stoji 1 KM.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti