Via Media slavi 20 godina uspjeha

10.02.2017. 15:56 / Izvor: Akta.ba
Via Media slavi 20 godina uspjeha
OTVORI GALERIJU

Moram priznati da je 20 godina proletjelo, valjda je tako kada čovjek radi ono što voli, navodi Beganović.

Agencija Via Media je jučer proslavila 20 godina postojanja. Vesna Beganović, Founder & CEO ove kompanije, izjavila je da je tokom ovih dvadeset godina djelovanja na bh. tržištu bilo veoma izazovno i izuzetno dinamično.

"Moram priznati da je 20 godina proletjelo, valjda je tako kada čovjek radi ono što voli. Naš najveći uspjeh je izgradnja vlastitog brenda prepoznatog od strane tržišta i klijenata sa kojima smo razvili odnos uzajamnog poštovanja i povjerenja. Dvadeset godina jaki, nastavljamo sa istim žarom, kao agencija u kojoj je kreativnost usmjerena ka ostvarivanju izuzetnih tržišnih rezultata", dodala je Beganović.

Rođendan su obilježili radno. Umjesto skupih proslava bili su partner Ekonomskog foruma Bosne i Hercegovine 2017.na kojem se govorilo o jačanju poslovnog ambijenta,poduzetništvu,inovacijama,inovativnim tehnologijama, jačanju konkurentnosti i brandingu.

Ovaj rođendan će zasigurno pamtiti ne samo zbog obilježavanja 20 godina uspjeha već i zbog osvojene nagrade. Prema izvještaju b-reporta, Via Media je proglašena najboljom marketinškom agencijom u BiH u prošloj godini, a njihova kampanja "Muzej javnih nabavki" najboljom kampanjom u 2016.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti