Compact Invest d.o.o. Sarajevo

Potpuni naziv
Compact Invest društvo za unutrašnju i vanjsku trgovinu i usluge d.o.o. Sarajevo
Adresa
Barska 59-I
Mjesto
71210 Ilidža - Sarajevo
Vlasnička strukura
Pretežna djelatnost

Stanje računa

Finansije

Opis djelatnosti

Drugi kontakti

Katalog roba i usluga

Prijavi grešku

Stanje transakcijskih računa

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Broj aktivnih računa
Broj blokiranih računa
Broj ugašenih računa
Broj blokada
Datum posljednje blokade
Finansije za 2016
Finansije za 2015
Finansije za 2014
Finansije za 2013
Finansije za 2012
Finansije za 2011
Finansije za 2010
Compact invest d.o.o. Sarajevo je bh kompanija koju su osnovali investitori iz Kuvajta u 2012.godini. Mi se uzdamo i oslanjamo se na našu reputaciju, vjerodostojnost, predanost i profesionalan pristup svim našim poduhvatima.

Mi želimo da, zajedno sa osnivačima i vlasnicima firme, doprinesemo privrednom razvoju i jačanju ekonomije u Bosni i Hercegovini. Naravno, kao svrha svakog ozbiljnog poslovnog poduhvata, projekti koje budemo radili moraju obezbijediti dugoročne izvore prihoda za uposlenike i profit za vlasnike. Iskustva osnivača firme će zasigurno doprinijeti osvježavanju poslovnog ambijenta u Bosni i Hercegovini“.

Pored ulaganja na području izgradnje nekretnina, firma Compact Invest d.o.o. će razmatrati i implementirati sve održive i profitabilne projekte koji su vezani za poljoprivredu, stočarstvo, ugostiteljstvo, turizam i trgovinu. Osnovna odlika ovih projekata je da su oni dugoročni projekti koji će obezbijediti nova zapošljavanja i unapređenje poslovnog i privrednog ambijenta u Bosni i Hercegovini.

Na kraju, uvijek i u svim našim poslovima mi se obavezujemo da brinemo, osiguramo i doprinosimo društvenoj odgovornosti.

Više detalja u rubrikama

VIJESTI

TENDERI

PLAN NABAVKI

POBJEDE NA TENDERIMA

UČEŠĆE NA TENDERIMA

ISPORUČIOCI

NAJAVE

LIČNOSTI

MENADŽERSKE POZICIJE

FILANTROPI

VEZANE FIRME

DODATNE SEKCIJE