KOMPAS-SARAJEVO d.o.o. Sarajevo

Potpuni naziv
Turističko Društvo sa ograničenom odgovornošću KOMPAS-SARAJEVO d.o.o. Sarajevo
Adresa
Titova 8
Mjesto
71000 Sarajevo
Vlasnička strukura
Pretežna djelatnost

Stanje računa

Finansije

Opis djelatnosti

Drugi kontakti

Katalog roba i usluga

Prijavi grešku

Stanje transakcijskih računa

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Broj aktivnih računa
Broj blokiranih računa
Broj ugašenih računa
Broj blokada
Datum posljednje blokade
Finansije za 2016
Finansije za 2015
Finansije za 2014
Finansije za 2013
Finansije za 2012
Finansije za 2011
Finansije za 2010
- Kompas d.o.o. Sarajevo postoji od 1951. godine, raspolaže sa mrežom od preko 50 agencija u gradovima diljem svijeta, a u Sarajevu je prisutno od 1971. godine. Već tri godine Kompas Sarajevo je članica grupacije Adriatica net. - najjačeg regionalnog servisa u svim područjima turizma, te smo u skladu sa time u proteklom periodu intenzivno radili na edukaciji kadra i razvoju svojih kapaciteta kako kvalitetom ne bi zaostajali za kolegama u Hrvatskoj i Sloveniji, te kako bi mogli biti kvalitetan lokalni servis u svim vrstama ugovora.
- U skladu sa navedenim, razvili smo korporacijsku službu koja uspješno servisira ugovore sa; American Expres Travel Service, Code Diplomatique, kao i niz korporacijskih ugovora sa lokalnim kompanijama.
- Posebno smo ponosni na činjenicu da smo po broju organiziranih posjeta gostiju iz inostranstva u dosadašnjem periodu bili jedna od najproduktivnijih agencija, što pridonosi razvoju domaćeg turizma te pospješuje ekonomske prilike u BiH. U prilog tome ide i činjenica da smo uspješno organizirali niz Team Buidling-a za inostrane firme poput Coca Cola (Turska), Turkcell (turski mobilni operater), Petrol d.d. (Slovenija).
- Agencija Kompas Sarajevo koja je od svog osnivanja članica IATA, Međunarodnog udruženja avio prevoznika, prepoznata je kao vodeća agencija u segmentu prodaje avio karata, za što je zaslužan naš tim koji iza sebe ima dvadesetogodišnje iskustvo.

Više detalja u rubrikama

VIJESTI

TENDERI

PLAN NABAVKI

POBJEDE NA TENDERIMA

UČEŠĆE NA TENDERIMA

ISPORUČIOCI

NAJAVE

LIČNOSTI

MENADŽERSKE POZICIJE

FILANTROPI

VEZANE FIRME

DODATNE SEKCIJE