Logosoft d.o.o. Sarajevo

Potpuni naziv
Logosoft privredno društvo za informatički inženjering d.o.o. Sarajevo
Adresa
Igmanska 9
Mjesto
71000 Sarajevo
Vlasnička strukura
Pretežna djelatnost

Stanje računa

Finansije

Opis djelatnosti

Drugi kontakti

Katalog roba i usluga

Prijavi grešku

Stanje transakcijskih računa

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Broj aktivnih računa
Broj blokiranih računa
Broj ugašenih računa
Broj blokada
Datum posljednje blokade
Finansije za 2016
Finansije za 2015
Finansije za 2014
Finansije za 2013
Finansije za 2012
Finansije za 2011
Finansije za 2010
Logosoft d.o.o., kao jedna od vodećih informatičkih kuća u BiH, se uspješno bavi pružanjem usluga iz oblasti Internet servisa još od sredine 1998. godine, odmah nakon što je BiH dobila svoj priključak na ovu globalnu mrežu.

Od samog početka poslovanja u ovoj oblasti, primarni cilj nam je stalno unaprijeđivanje i obogaćivanje naših usluga, kako bismo održali korak sa trendovima u svijetu. Danas, 14 godina poslije, možemo sa zadovoljstvom reći da smo u tome i uspjeli, te da smo postali i ostali najveći privatni ISP u BiH i održali stalni kontinuitet kvaliteta naših usluga.

Svjesni činjenice da naš poslovni uspjeh direktno zavisi od zadovoljstva i uspjeha naših klijenata, čvrsto smo orijentisani na pružanje visoko kvalitetnih usluga zasnovanih na snažnoj i modernoj infrastrukturi.

No, i pored toga, smatramo da je znanje naših ljudi najveće bogatstvo Logosofta. Zato je stalna i svestrana edukacija našeg osoblja u samom vrhu naših prioriteta.

Osim toga, najveću stavku u našim godišnjim ulaganjima predstavlja usavršavanje i nadograđivanje velike mrežne infrastrukture kojom raspolažemo. Uska saradnja i najviši partnerski statusi kod svjetski poznatih kompanija na ovom polju, dokaz su da uspjevamo u ovom cilju.


PARTNERSKI STATUSI

Microsoft Gold Partner
Cisco Certified Partner
HP Bussiness Partner
Gemalto Certified Partner

Više detalja u rubrikama

VIJESTI

TENDERI

PLAN NABAVKI

POBJEDE NA TENDERIMA

UČEŠĆE NA TENDERIMA

ISPORUČIOCI

NAJAVE

LIČNOSTI

MENADŽERSKE POZICIJE

FILANTROPI

VEZANE FIRME

DODATNE SEKCIJE