Dezen d.o.o. Živinice

Full name
Dezen d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge Živinice
Address
Magistralni put A-bb
Place
75270 Živinice
Date of foundation
Classification of activities

Transactional Account Status

Financial info

Description of activities

Other contacts

From the catalogue of goods and services

Report an error

Transaction Accounts

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Number of Active Accounts
Number of Blocked Accounts
Number of Closed Accounts
Blockages
Date of Last Blockade
Financial Statement for year 2016
Financial Statement for year 2015
Financial Statement for year 2014
Financial Statement for year 2013
Financial Statement for year 2012
Financial Statement for year 2011
Financial Statement for year 2010
Počeci kompanije Dezen d.o.o. sežu od 2005. godine, kada je njen osnivač, i vlasnik Prof. Kalajac Bahrija pokrenuo skromni pogon za proizvodnju pločastog namještaja po mjeri, sa dva uposlena radnika. U početku, kompanija je poslovala pod nazivom SF Company, sve do 2013. godine, kada mijenja naziv, te stvara novi brend u branši pločastog i tapaciranog namještaja DEZEN!

Rezultatima upornog rada, zasnovanim prvenstveno na kvaliteti i povjerenju kupaca, otvoren je savremeni Salon namještaja, te pogoni za proizvodnju pločastog i tapaciranog namještaja. Danas, firma zapošljava oko 35 radnika, raspoređenih u dva proizvodna pogona i salon namještaja.

Poslovanje kompanije Dezen se odvija u 4 sektora, i to: Proizvodnja pločastog namještaja, Proizvodnja Tapaciranog namještaja, Salon namještaja, te Uslužno rezanje i kantiranje iverice.

Proizvodnja pločastog namještaja najviše se zasniva na proizvodnju kvalitetnog namještaja po željama kupaca. Proizvodi u ovom sektoru podliježu strogoj kontroli kvaliteta, za što je dokaz i 5 godina garancije na svaki proizvod po mjeri.

Proizvodnja Tapaciranog namještaja odlikuje se prije svega kvalitetom i jedinstvenim dizajnom. Dezen se svojim proizvodima nastoji što više distancirati od monotonije koja vlada na tržištu, te predstaviti kupcima nove, kvalitetnije, i estetski prihvatljive proizvode. Tapacirani namještaj izrađen u fabrici Dezen može se kupiti u salonima širom Bosne i Hercegovine.

More detail in columns

NEWS

TENDERS

PROCUREMENT PLAN

TENDER WINNERS

PARTICIPATION IN TENDERS

SUPPLIERS

ANNOUNCEMENTS

PERSONALITIES

MANAGERIAL POSITIONS

PHILANTHROPHISTS

RELATED COMPANIES

ADDITIONAL SECTIONS