Velpro veleprodajna mreža obilježila 10 godina u BiH

27.10.2014. 13:46 / Izvor: eKapija.ba
Velpro veleprodajna mreža obilježila 10 godina u BiH
OTVORI GALERIJU

Danas je u Velpro centru Sarajevo, svečano obilježeno 10 godina poslovanja Velpro veleprodajne mreže u Bosni i Hercegovini, koja djeluje u sastavu trgovačkog društva Konzum.

Danas je u Velpro centru Sarajevo, svečano obilježeno 10 godina poslovanja Velpro veleprodajne mreže u Bosni i Hercegovini, koja djeluje u sastavu trgovačkog društva Konzum. Deseta godišnjica obilježena je u prisustvu brojnih partnera, profesionalnih kupaca.

Prisutnim gostima i predstavnicima medija obratio se direktor Konzuma, David Dolinar i rukovoditelj Velpro centra Sarajevo Alan Husović.

(David Dolinar)

Pozdravljajući sve prisutne, poslovne partnere, predstavnike medija, prijatelje i kupce, direktor Konzuma David Dolinar se prije svega svima zahvalio jer su skupa s njima izgradili Velpro i stavili ga na poziciju koju ima danas, a to je vodeći veleprodajni lanac za profesionalce u BiH.

"Najviše od svega pozdravljam zaposlenike Velpra kojih je trenutno 320 i koji se svakodnevno brinu da narudžba i isporuka dođu u svoje vrijeme kako bi naš konačni kupac bio zadovoljan. Velpro danas čine pet centara, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Banja Luka i Cash&Carry centar u Čitluku što nam osigurava svakog dana, u svakom trenutku, prisutnost na terenu i kod naših kupaca u konačnici", kazao je Dolinar, dodajući da iako rade po najsavremenijoj praksi i tehnologiji uz najeduciranije zaposlenike,  svaki dan se trude biti bolji.

"Time dajemo garanciju da imate partnera koji će na ovom tržištu biti dugoročno prisutan. Sugurnost nam je nešto što u uvom trenutku garantiramo bez obzira na sve probleme s kojima se susrećemo", istakao je Dolinar.

Alan Husović, rukovoditelj Velpro centra Sarajevo,  također se zahvalio svim Velpro partnerima za poslovanje tokom proteklih 10 godina, a sa kojima su napravili sjajne rezultate. "Velpro centar Sarajevo je prvi veliki, ujedno i najveći, veleprodajni centar površine 15.500 m2 opremljen najmodernijom opremom. Riječ je centralnom distributivno-logističnom centru koji snabdijeva ostale velike centre, maloprodajnu mrežu,  partnere kao što su trgovci, hoteli, ugostitelji i ostala pravna lica", kazao je Husović.

Posebno je istakao način kupovine u Velpro centru koji je prilagođen kupcu, tako da u izložbeno prodajnom salonu i show room-u kupac pomoću bar kod čitača i uz pomoć osoblja izabere robu, a svježi asortiman biraju sami u komorama.

Inače, danas je i zvanično najavljena velika nagradna igra "VELPRO 10 godina sa Vama!" koja je pripremljena u saradnji sa partnerima Guma, M:Tel i Sberbank BH i koja je pokrenuta kako bi se partneri i kupci dodatno motivirali na još veće povjerenje i lojalnost. U znak zahvalnosti  za povjerenje i lojalnost u proteklim godinama, Velpro je obezbijedio veoma privlačan nagradni fond za svoje partnere.

Naime, više od 3000 kupaca, sa kojim Velpro posluje u BiH, u periodu od 03. 11. do 02.12. 2014. godine mogu učestvovati u ovoj nagradnoj igri i osvojiti jednu od vrijednih nagrada: 4 x Renault Kangoo 1,5 dci, 8 x Samsung Galaxy S5 telefonskih uređaja i 20x Allvies Viva D8 tableta.

Nakon obraćanja medijima, kratkog promotivnog filma i prezentacije nagradne igre, upriličen je obilazak veleprodajnog centra, prodajnog salona i komora, nakon čega je druženje nastavljeno u opuštenoj atmosferi uz koktel prijem, a obilježavanje 10 godina poslovanja Velpra na tržištu u BiH u narednim danima bit će upriličeno uz druženje sa partnerima u Velpro centrima Mostar, Tuzla i Banja Luka.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti