Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 17.02.2020. 14:56

Dodjela lokacije za privremeno postavljanje kioska​ u Ilijašu

Izvor: Akta.ba, 12.02.2020.

BOSNA I HERCEGOVINA

FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE

KANTON SARAJEVO

OPĆINA ILIJAŠ

OPĆINSKI NAČELNIK

 

Broj:05/2-23-2460/19 

llijaš, 12.02.2020 godine

 

Komisija za provođenje postupka dodjele lokacije za postavljanje kioska u llijašu, u ulici Hašima Spahića, na dijelu parcele označene k.č.br. 165/1 KO llijaš Grad, na osnovu člana 12.Odluke o privremenom korištenju javnih površina na području Općine ilijaš(«SI. novine Kantona Sarajevo» br.24/19), donosi

 

ZAKLJUČAK

 

Utvrđuje se da su na javni oglas za dodjelu jedne lokacije za postavljanje kioska u llijašu, u ulici Hašima Spahića, na dijelu parcele označene k.č.br. 165/1 KO llijaš Grad, objavljen u dnevnom listu "Oslobođenje" dana 23.01.2020 godine i web stranici Općine llijaš, pristigle dvije prijave. Prijava iNovine BH d.o.o Sarajevo je potpuna, a prijava Duhanpromet d.o.o.Sarajevo nije uzeta u razmatranje jer je nepotpuna, ne sadrži potvrdu Službe za privredu i finansije Općine llijaš da nema neizmirenih obaveza po osnovu korišćenja javne površine.

 

Rang lista ponuđača, predviđena članom 12. Odluke o privremenom korištenju javnih površina na području Općine llijaš(«SI. novine Kantona Sarajevo« br.24/19) se ne utvrđuje, s obzirom da je predmet razmatranja jedna prijava.

 

Jedini ponuđač iNovine BH d.o.o Sarajevo ispunjava uslove iz javnog oglasa za dodjelu lokacije za postavljanje kioska u llijašu, u ulici Hašima Spahića, na dijelu parcele označene k.č.br.165/1 KO llijaš Grad.

 

Zaključak se dostavlja Općinskom načelniku na suglasnost.

 

Prigovor na zaključak dozvoljen je drugostepenoj stručnoj komisiji OV llijaš u roku od 15 dana od dana objave na oglasnoj tabli i web stranici Općine llijaš.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: