Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 17.03.2021. 15:14

Kemikalije za potrebe provedbe projekta na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Izvor: Akta.ba, 15.03.2021.

BOSNA I HERCEGOVINA

FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE

HERCEGOVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

SVEUČILIŠTE U MOSTARU

 

Broj: 01-1739/21

Datum: 8. ožujka 2021. godine

 

Na temelju članka 64. stavka 1. točka a) i članka 70. Zakona o javnim nabavama („Službeni glasnik BiH", broj 39/14), a u svezi preporuke Povjerenstva zajavnu nabavu, ur. broj: 01 -1702/21 od 8. ožujka 2020. godine, u postupku javne nabave roba „Nabava kemikalija za potrebe provedbe projekta na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru - Lot 2", dana 8. ožujka 2021. godine, rektor Sveučilišta u Mostaru, donosi

 

ODLUKU

o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u postupku javne nabave roba za LOT 2 Nabava kemikalija za potrebe provedbe projekta na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

 

Članak 1.

Prihvaća se preporuka Povjerenstva za provođenje postupka javne nabave roba Nabava kemikalija za potrebe provedbe projekta na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, te se ugovor o javnoj nabavi roba za LOT 2 - za ponuđenu cijenu od 5.150,00 KM bez PDV-adodjeljuju ponuditelju Sedžan- ingenering d.o.o. Sarajevo, kao ponuditelju koji je dostavio ekonomski najpovoljniju ponudu sukladno članku 64. stavak 1. toč. a) Zakona o javnim nabavama Bosne i Hercegovine.

 

Članak 2.

Ova Odluka objavit će se na web-stranici Sveučilišta u Mostaru, istovremeno s upućivanjem ponuditeljima koji su učestvovali u postupku javne nabave, sukladno članku 70. stavak (6) Zakona o javnim nabavama Bosne i Hercegovine.

 

Članak 3.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i dostavlja se svim ponuditeljima koji su sudjelovali u postupku javne nabave, sukladno sa člankom 71. stavak (2) Zakona o javnim nabavama Bosne i Hercegovine.

 

OBRAZLOŽENJE

Postupak javne nabave pokrenut je Odlukom o pokretanju postupka javne nabave broj: 01 -1138/21 od 10. veljače 2021. godine. Javna nabava je provedena putem otvorenog postupka primjenjujući kriterij ekonomski najpovoljnije ponude. Procijenjena vrijednost javne nabave je 5.1 50,00 KM.

Obavijest o javnoj nabavi broj, broj: 1197-1-1-20-3-30/21 objavljena je na Portalu javnih nabava, dana 10. veljače 2021. godine, istovremeno s postavljanjem tenderske dokumentacije na stranicu Agencije za javnu nabavu Bosne i Hercegovine.

Povjerenstvo za javnu nabavu imenovano je Odlukom broj: ur. broj: 01- 1139/21 od 10. veljače 2021. godine.

Povjerenstvo za javnu nabavu dostavilo je dana 5. ožujka 2021. godine Zapisnik o ocjeni ponuda, Zapisnik o radu Povjerenstva i Preporuku za donošenje odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u postupku javne nabave roba LOT 2 Nabava kemikalija za potrebe provedbe projekta na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

U postupku po Zapisniku o radu je utvrđeno da je Povjerenstvo za javnu nabavu blagovremeno i pravilno izvršilo otvaranje ponuda i ocjenu prispjelih ponuda, o čemu je sačinilo odgovarajuće zapisnike, u kojima je utvrđeno sljedeće::

-daje ukupan broj pristiglih ponudajedna

-daje blagovremeno zaprimljenajedna ponuda

-da nema neblagovremenih ponuda

-daje ponuda ponuditelja Sedžan- ingenering d.o.o. Sarajevo prihvatljiva.

U postupku donošenja ove odluke, posebno su cijenjene činjenice da je Povjerenstvo, pravilno i potpuno izvršilo ocjenu kvalificiranosti ponuditelja., te ocjenu prispjelih ponuda, sukladno sa kriterijima iz predmetne tenderske dokumentacije prema lotovima.

U postupku ocjene provedenog postupka, Ugovorno tijelo nije našlo razloge, nepravilnosti niti propuste u radu Povjerenstva, koji bi eventualno bili temelj za neprihvatanje Preporuke Povjerenstva za javnu nabavu.

Nadalje, u postupku je utvrđeno da je Povjerenstvo u svemu pravilno postupilo, te daje preporuka o izboru najpovoljnijeg ponuditelja dana sukladno sa Zakonom o javnim nabavama BiH, podzakonskim i internim aktima i tenderskom dokumentacijom. Uvidom u cjelokupnu dokumentaciju, neosporno je daje izabrani ponuditelj najbolje ocjenjen, primjenjujući kriterij ekonomski najpovoljnije ponude utvrđen u tenderskoj dokumentaciji i obavijesti o nabavi prema, kako slijedi za Lot 2: 

Red.b r

Naziv ponuditelja

 

UKUPNO (bodovi)

1

Sedžan- ingenering d.o.o. Sarajevo

100

 

Iz navedenih razloga, primjenom članka 64. stavak 1. točka a) Zakona o javnim nabavama Bosne i Hercegovine, odlučeno je kao u članku 1. ove odluke.

 

POUKA O PRAVNOM LIJEKU

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba najkasnije u roku od 10 (deset) dana od dana prijema ove odluke. Žalba se podnosi Uredu za razmatranje žalbi BiH, putem ugovornog tijela, u pisanom obliku sukladno s člankom 99. Zakona o javnimnabavama.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: