Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 15.01.2021. 14:48

Liste poslodavaca koji ispunjavaju, ne ispunjavaju i koji ispunjavaju ali zbog ograničenih sredstava nisu obuhvaćeni prijedlogom liste za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve

Izvor: Akta.ba, 11.01.2021.

Liste poslodavaca koji ispunjavaju, ne ispunjavaju i koji ispunjavaju ali zbog ograničenih sredstava nisu obuhvaćeni prijedlogom liste za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve po Javnom pozivu od 09.12.2020. godine

 

Listu poslodavaca koji ispunjavaju uslove za učešće u  Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve možete pronaći OVDJE. 

Listu poslodavaca koji ne ispunjavaju uslove za učešće u  Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve možete pronaći OVDJE. 

Listu poslodavaca koji ispunjavaju uslove za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja Posao za sve, ali zbog ograničenih sredstava nisu obuhvaćeni prijedlogom liste poslodavaca za učešće u Programu sufinansiranja zapošljavanja možete pronaći OVDJE. 

 

Rok za dostavu prigovora na objavljene rezultate ovog Javnog poziva je  8 dana, od datuma objave rezultata na web stranici Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: