al
"Ekran" Zenica organizuje različite događaje, seminare, radionice i zabave

Sport i kultura

"Ekran" Zenica organizuje različite događaje, seminare, radionice i zabave

16.11.2018 08:26:48 / Izvor: Akta.ba

Multiplex "Ekran" Zenica nudi najbolji način da se odlučite za potpuno novi pristup različitim eventima, događajima i seminarima. Iznajmite kino dvoranu samo za sebe, za različite prezentacije i događaje i uživajte u najsavremenijim dvoranama, udobnim sjedištima i posebnom ambijentu Multiplexa "Ekran" Zenica. U ponudi imaju tri dvorane kapaciteta 202, 100 i 76 sjedišta. Također, u ponudi imaju i salon za seminare kao i VIP salon kapaciteta 20, odnosno 40 stolica.

Organizujte svoj događaj u prelijepim prostorima Multiplexa, za koje će vam Multiplex osigurati internet vezu, najkvalitetnije projektore i platna, iskusno osoblje za sve aspekte događaja.

Također, nude vam i usluge organizovanja različitih poslovnih i drugih druženja u ugodnom restoranskom ambijentu Multiplexa "Ekran" Zenica uz prepoznatljivu kuhinju kuće.

Uz sve navedeno, ukoliko organizujete proslavu, zabavu ili događaj u ambijentu kompanije, kuće ili drugog prostora, mogu vam olakšati i ugodno vas iznenaditi vlastitom catering uslugom u koju je uključena dostava, dekoracija kao i postavljanje na licu mjesta.

Sve dodatne informacije možete dobitii putem email adrese event@ekran.com.ba ili putem telefona na broj 061 177 442.

PREUZMI DOKUMENT:
katalog_ekran1.pdf

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Sport i kultura