5th Dimension: Već dugo vremena vaš softverski partner

25.03.2021 07:59:06
5th Dimension: Već dugo vremena vaš softverski partner

5th Dimension nudi vam najbolja softverska rješenja za vašu kompaniju

5th Dimension d.o.o. Sarajevo je društvo za projektovanje i proizvodnju računarskih informacionih sistema koje na bh. tržištu uspješno posluje već više od 20 godina. Tokom svih ovih godina rada izradili su mnoga programska rješenja, te uspješno okončali niz domaćih i inozemnih projekata.

Korištenjem poslovno-informacionih rješenja 5th Dimension imate mogućnost da automatizujete osnovne procese, donosite bolje poslovne odluke i poboljšavate operativni učinak. Lokalna prisutnost i lokalno poslovanje omogućila im je da stvore neraskidive i prisne veze sa dugogodišnjim komitentima.

Uposlenici 5th Dimension svakodnevno brinu o sadašnjim i budućim komitentima jer je podrška najvažniji dio svakodnevnog rada.

Kompanija proizvodi programska rješenja najnovijim alatima prateći sva kretanja u razvoju informatike kao nauke i informatike kroz tehnološki razvoj. Aktivno dorađuju aplikaciju 5D ELEMENT tokom cijele godine i brzo je prilagođavaju zakonskim izmjenama.

Sa ponosom mogu reći da je dinamika razvoja njihovog poslovnog sistema u potpunosti u toku sa razvojem poslovnih trendova u svijetu, što potvrđuje i veliki broj dugogodišnjih komitenata koji im vjeruju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak