al
A2B Express: Na pravom mjestu u pravo vrijeme vaše logističko rješenje

Predstavljamo

A2B Express: Na pravom mjestu u pravo vrijeme vaše logističko rješenje

20.05.2019 08:25:25 / Izvor: Akta.ba

A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Vodilja im je potpuna orjentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

Dugogodišnje iskustvo i najmodernija oprema omogućava Vam transport skoro svakog tereta, uključujući pošiljke velikih težina, paketa, dokumenata i opasnih materija.

Pouzdana usluga prilikom slanja Vaših domaćih pošiljki čini Vas i Vaše klijente sretnim.

Danas kapacitete čini preko 100 zaposlenih s prosjekom od 27 godina, 84 dostavna vozila, mogućnost pružanja kompletne usluge u prijemu i slanju pošiljki te uspješna i kontinuirana saradnja s preko 3000 klijenata.

Jedina su kurirska kuća koja vrši preuzimanje i dostavu paketa u svim gradovima BIH. Visoka motiviranost, obučenost zaposlenih po svim standardima te potpuna orijentacija prema klijentima su glavni aspekti njihovog poslovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo